Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Világvége már megint?

Világvége már megint?

Figyelt kérdés

most írtak róla egy cikket is a neonon, de még pár éve olvastam h világvége lesz 2o12-ben -.-".... már megint világvége, rémlik mintha 2oo3-ban is lett egy volna XD

[link]

2009. nov. 11. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:

na bammeg, megint csak kevés időm maradt arra, hogy végrehajtsam a bakancslistámon szereplő álmaimat! piccsábaaaaaaa!

773 nap áll a rendelkezésemre bakker, ez kib@szás!

2009. nov. 11. 10:05
 2/8 A kérdező kommentje:
jaja azXD én is pont ezt mondtam.... sztem bezárhatnák s ulikat, mostmár mindegy és a cél, hogy mindenki elköltse a pénzét az álmaira, de mekkora kicseszés
2009. nov. 11. 10:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyanyámék azt mondták,hogy az öregek szerint csak egy ezret élünk,kettőt már nem!Hányszor jósolják még meg a világvégét?A Jehovisták nagyon sokszor hirdetik,hogy világvége lesz.Felesleges ilyesmiben hinni.( Az egyéb jóslásokban sem)
2009. nov. 11. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Most azt próbálják világvégének feltüntetni, hogy a maja naptár a végéhez közelít, de azt elfelejtik hozzáírni, hogy újraindul. Nem lehet vége a világnak, az időkapszulámat 2013. augusztus 13-ra időzítettem :-D
2009. nov. 11. 11:11
 5/8 A kérdező kommentje:
jaja :D:D én 15 vok, de a világvégék szerint minimum 2 szer már meghaltam a világvége miatt! muhahaha zombi vokh
2009. nov. 11. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Annyira gáz ez a világvége őrület! Mindenki fél, ahelyett, hogy utánaolvasnának, pedig esetleg kiderülne, hogy nem is fogunk meghalni. XD
2009. nov. 11. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért tartok ettől az egésztől. Világvége, igaz, hogy sokszor mondták már, egyszer sem volt (lekopogom), most viszont ezzel a naptárral vannak. És ahogy egy válaszolo is irta, ujraindul, ismét 1-et fogunk irni. Ha véget ér a maja naptár, akkor megáll vagy megfordul a föld polaritása. Ezzel katasztrofák következnek be. Nem tudom érdemes e ebben hinni. Én személy szerint NEM akarok hinni benne, de félek.

17/L

2009. nov. 12. 16:02
 8/8 A kérdező kommentje:
én nem hiszek benne... szthem csak a mayák nem számoltak tovább mert a legenda szerint a lép eltünt egy barlangban (csillagkapu egyesek szerint) O.o... de azért valjuk be, elég lehetetlen....
2009. nov. 12. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!