Elméleti kérdés: Szerinted melyik csoport lenne pozitívabban megítélve a következő kísérletben? Fű vagy alkohol?
Tételezzük fel, hogy 2 ugyanolyan szobába betennénk 5 fiút és 5 lányt( 10-10 embert ). a szobák be lennek kamerázva, és egy bizonyos időt el kéne töltenie a szobákban. A szobák berendezése és a kísérletben résztvevő személyek életkora és nemi aránya megegyező lenne a 2 csoportban. a különbség csak annyi lenne, hogy az egyik szobában tartózkodó csoport elegendő mennyiségű és fajtájú alkohol tartalmú italokat kapna ( hogy mindenki jól berúgjon ), a másik szobában viszont alkohol helyett elegendő mennyiségű kender ill..kender származék lenne ( hogy mindenki jól betépjen )
Szerinted a 2 csoport viselkedése közül melyik lenne normálisabbnak mondhatóbb és miért?
házi dogát kell írnom az alkohol és a kender közötti különbségről büntetésből, mert azt mertem mondani az órán, hogy az alkohol károsabb, mint a fű.
Csak segítség kellene, ezért lenne jó, ha mihamarabb választ kapnék. segítsetek léci!
18/f
Gratulálok a tanárnak az ötlethez!!!
Mindkét csoport "nemnormális" lenne,talán a füvesek nem hánynák össze az egész szobát
szerintem a füves csoport kevesebb agressziót mutatna, mint az alkeszok és talán tényleg kevesebbet hánynának, valószínűleg halkabbak is lennének a másik csoportnál. az én véleményem szerint a füvesek kapnák a pozitívabb megítélést , ha objektív ember osztályozná a viselkedésüket.
Kíváncsi lennék, ha gyakorlatba is át lenn ültetve a kísérlet, milyen eredményt hozna :)
Piás két verzió:
"Le*zarom, hogy kiengedtek e!"
"Ki akarok menni ba*meg!"
Füves két verzió:
"Kit érdekel, kiengednek e?"
"MONDD, HOGY NEM KELL A SZOBÁBAN MARADNOM!"
Ki tudja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!