Hogy tetszik ez a blog nektek?
Nos, amennyibe a szereplőid jobban ki vannak dolgozva, mint amiket oda leírtál róluk, akkor kíváncsi lennék a történetre is... bár sokkal jobb lenne magyar (vagy angol) nevekkel írni a történetet, mert így eléggé idegen a dolog, s mivel nem is ismerem a japánok szokásait, fura is lenne az olvasás... na, de még nem mutattál meg semmit!
a kinézet: a fejléc nagyon kicsi, alig észerevehető - pedig nagyon fontos az igényesen elkészített fejléc!
az a színes háttér nem is olyan rossz, de ügyelj arra, hogy a betűk szjnét a háttérhez igazítsd, illedjenek a színek ;)
egy kicsit hiányos... tehetnél bele több képeket, az oldal megjelenítések számát, és Rendszeres olvasók modult is (amit megjegyzem, a További modulok-ban találsz meg)
Hajrá! És várom, hogy jöjjön az első fejezet, vagy a bevezető, vagy ami lesz :D
Nos... az első válaszolónak, köszönöm a leírást!!! tényleg sokat segített!!! Ami pedig a japánokat illeti, szerintem nem lesz nehezebb attól elolvasni, hogy japán nevek vannak benne :) (és magyarul fogom írni :D)
a második és a harmadik válaszoló... én meg nem szeretem a rasszistákat. ők nem selyemfiuk, mindegyik létező személy!
mondtam, hogy ne vidd túlzásba a modulokkal!
a Fordítónak meg annak az idétlen, zöld Digitál Clock-nak mi keresnivalója van a blogodon?
Tegyél be képeket, vidit, mondjuk japán zenéket - amik illenek a bloghoz, gördeszkás képeket, néhány érdekességet Japánról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!