Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kezdjek a komplexusaimmal? :S

Mit kezdjek a komplexusaimmal? :S

Figyelt kérdés
Új suliba szeretnék menni, de a súlyfeleslegem miatt félek, hogy ki fognak közösíteni:S Rosszul vagyok, ha belenézek a tükörbe, és meglátom magam. Félénk vagyok, visszahúzódó, mert az a mániám, hogy mindenki kibeszél a hátam mögött, csúnyának néznek stb. Amióta ezek az érzések felerősödtek, valami evésfüggőség is kialakult. egyszerűen nem bírok fogyózni. Nem tudom mi van velem. Nagyon rossz:( És képtelen vagyok szeretni magamat.Am 4 éve nem is tesizek, mert nem elég, hogy molett vagyok, egy betegség miatt szteroidokat is kelett szednem, ami miatt óriási striáim vannak, meg tiszta narancsbőr is vagyok. Rohadtul félek, hogy új közösségbe kéne mennem. Pedig nagyon szeretném. Tök fura azt látni, hogy vannak nálam sokkal kövérebb csajok is, és mégsem ilyen depressziósak ettől, és a fióktól sem "félnek". Mit csináljak?:S:S Nagyon rossz így :'(
2009. nov. 10. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Parancsolj magadnak állj!-t, hogy márpedig nem fogsz többet enni. Sértegesd az előtted lévő kaját, hogy pl. : te azt akarod hogy elhízzak mi??? hát csak azért sem eszlek meg te h*lye! :D

Nem tesizhetsz? Semmiféle mozgást nem csinálhatsz? Mert ugye mozgás nélkül nincs fogyás, legalábbis formálódás az biztos nincs.

A narancsbőr legyen a legnagyobb problémád..

Látod, azok a lányok akikről beszéltél, és kövérebbek is, ők azért sikeresek, mert elfogadják magukat, és tudják, hogy ők )azokkal a plusz kilóikkal is) nagyon szexisek. Mindenki más. Mindenki egy külön egyéniség.

A magabiztosság széppé tesz! Boldogan, mosolyogva, egyenes háttal:) nőies járással:D elsétálsz a fiúk előtt, természetesen magabiztosan, de úgy hogy ezt te el is hiszed, hogy jól nézel ki, majd megfordulnak utánad hogy hú ki volt ez a csaj? :)

Emeldd ki az előnyeidet, pl. szép hosszú a hajad, szép a szemed stb., legyél nyitott mindenkivel.. meg ne annyira mások véleményétől függj! Szeresd önmagadat, és légy boldog! :)

egy kicsit értelmetlenül fogalmaztam, de a lényeg érthető talán :p

2009. nov. 10. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Úgy vered át magad, ahogy eddig: könnyen.
2009. nov. 11. 00:17
 3/3 A kérdező kommentje:
mivel is?
2009. nov. 12. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!