Lányok, nektek tetszik Lovasi András?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 19:13
1/19 anonim válasza:
Nem...DE Kovács Ákos annál inkább :D :$ XD
3/19 A kérdező kommentje:
És ha nem vagyok túl indiszkrét, odaírjátok a korotokat?
2009. nov. 10. 19:41
5/19 anonim válasza:
Bakker, Bandi. Ide jársz sallert gyűjteni?
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az utolsón meg jót röhögtem, de sajnos nem vagyok ő :D. Ne kövezzetek meg, de én imádom a zenéjét, és nagyon sok koncerten a legelső sorban volt már időm megfigyelni, és nekem tetszik. Kíváncsi voltam a többiek véleményére.
2009. nov. 11. 15:54
9/19 anonim válasza:
Nekem tetszik úgyis mint férfi és úgyis mint ember, már amnnyit a médiából és a dalaiból le tudok venni.
10/19 anonim válasza:
Kovács Ákos, akinek eléggé nagy mellénye van... holott csak egy DM utánzók voltak. Martin Gore-tól vett egy csomó mindent át, Menczel pedig Wilder imitátor volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!