Ha van egy oldal, amihez a Facebookon keresztül kommentáltam, és arra jött válasz, lett egy párbeszédem, hogy tudnám visszakeresni, ha elfelejtettem a cikket?
Szerintem a Tevékenységnaplónál fogod megtalálni.
A fejlécben katt a nevedre, és a borítóképen van egy Tevékenységnapló gomb. Azután bal oldali menüben keresgélj.
Googleba írd be a nevedet
esetleg a nevedet és mellé a párbeszédből részleteket
Nem a böngésző fejlécére gondoltam :D
Van a Facebook... Van a tetején vízszintesen egy kék sáv... bal oldalon a facebook felirat fehérrel..mellette 3 ikon..mellette kereső mező... a mellett a neved...a mellett az ismerősök keresése... a mellett a kezdőlap...
Megvan a neved?
Arra rákattintasz egyet...
Ott lesz egy hatalmas kép, a Borítóképed... azon van egy olyan gomb, hogy Tevékenységnapló...
Ha így sem találod meg, akkor sorry, nem tudok segíteni.. :( Ennél egyszerűbben nem tudom leírni.
Nem, esetleg a google keresést, ahogy előttem javasolták, de ahhoz jó lenne tudni egy pontos részletet a beszélgetésből.
Szerintem pedig minden megtalálható a Tevékenységnaplónál.
Bal oldalon a
Bejegyzéseknél
vagy
Hozzászólásoknál
Ott kellene megkeresni azt, amit te kommentáltál, vagyis írtál valahova. A másik válaszát itt nem hiszem hogy meg fogod találni, de a sajátod alapján már tudod, hogy mihez írtad.
Lényegében azt a hozzászólást kell megkeresned, amit írtál.
Nem azt, hogy hova írtad, vagy hogy kinek írtad, hanem azt, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!