Azt hiszem/Úgy érzem rossz korba születtem. Lehet ezen segíteni, csak hogy néha úgy érezhessem, hogy a 80-asokban vagyok?
Az "aranykor eszmélye" ez rengeteg emberben megvan,és cipeli magával,és megában.Ha van lehetőséged akkor csinálj magadnak 80as évek szobát,
nem biztos,hogy jóbblesz,de ha boldogabb leszel, akkor már megérte.
Szia
Én a 90-es évek közepén éltem úgy,mint ahogy te szeretnéd, de még most is vissza sírom azokat a napokat,sőt úgy gondolom,hogy még többet kellett volna jönni,menni,szórakozni.
Egyébként,az ,hogy ezeket a zenéket szereted,jó ízlésre vall, és ,hogy nem akkor születtél lehet,hogy baj,de most is lehet úgy élni,olyan haverokat kell keresni akik hasonlóan gondolkodnak,mint te. Amúgy szerintem is jobb volt akkor minden tekintetben,jobb zenék,jobb bulik, normálisabb emberek,nem volt net,találkoztál a haverokkal nem a gép előtt ültél. Nem volt mobiltelefon, még is tudták a szüleid hol vagy. Viszont most,most van és jelenben kell/ kellene/ élni. Az időgépet én is szeretném azért:)
Köszi mindenkinek a válaszokat! Wow, utolsó válaszoló, ilyenről még nem is hallottam! :D Awww November Rain??? IMÁDOM!
Mostanában egyre jobban megvagyok. Rengetegszer képzelem azt, hogy... mondjuk '83-ban vagyok, vagy ilyenek, és így sokkal jobb. Lehet, hogy fura, de így sokkal jobb kedvem van. :D Meg persze olyan számokat hallgatok, ilyenek... Jesszusom, most pedig Cindy Lauper Girls Just Wanna Have Fun című számát hallgatom, pedig ilyet nem szoktam! :D
Oh, igen, az lenne a legjobb, ha találnék olyan barátokat, akik hasonló állásponton vannak velem. Bár sajnos ez már nagyon ritka. :/ Legjobb barátnőm sem szereti a 80as évekbeli zenét. Ahh, azt hiszem, ez nem lesz egyszerű, de remélem, később sikerül ilyen emberekkel ismerkedni. :)
Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!