Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a DJ szoftve...

Mi a véleményetek a DJ szoftver vezérlő hangkártyáiról úgy általánosságban? Én olyanokat halottam hogy lefagy tőle a traktor, recseg a hangfal, teljesen használhatatlan.

Figyelt kérdés
Továbbá 2. kérdésem pedig a Numark Mixtrack Pro II hangkártya. Milyen, hogy bírja, van e valami baja mióta megvan a keverő lefagy e tőle a traktor ilyesmi.

2013. okt. 13. 11:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Őszintén: 70 ig nem nagyon vennék vezérlőt.

Vagyis de: Traktor control x1, F1, Z1.

Az ilyen komplett motyók 70 alatt nem képviselnek magas minőséget.

Még a reloop contour volt jó árban, az is van nekem. Nagyon jó.

Kérdés: Mire akarod használni. Komolyabb rendszerre meg kell gondolni

2013. okt. 14. 21:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Á egyenlőre komolyabb rendszertől messze vagyok még nagyon mer az nagyon drága és nincs még saját keresetem, egyenlőre csak kezdés szinten mixekhez szeretném
2013. okt. 15. 17:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Most kettő között hezitálok a Numark mixtrakc pro II és a Pioneer DDJ WEGO, amit leáraztak. Te melyiket ajánlanád?
2013. okt. 15. 20:41
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Meg kéne tapizni mind a kettőt. Miért is?

Gombok minősége, távolsága egymástól. Jog mérete, működése.

A numark Serato, a pioneer virtual, de azt hiszem mind kettő kezelhető traktorral

A pioneer magasabb ára nem feltétlen jelent jobb minőséget.

2013. okt. 15. 20:51
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát az a gond arra nincs lehetőségem sajnos ezért vakon bízok a leírásban
2013. okt. 15. 21:02
 16/21 A kérdező kommentje:
De viszont láttam egy képet ami viszonyít a méretarányokhoz a Pioneer nagyon kicsi méretekben akkora mint egy laptop klaviatúrája beéeéértve a tachpadot is
2013. okt. 15. 21:03
 17/21 anonim ***** válasza:

tachpad? Max jog tárcsa.:)

Reloop beat mix?

Tanulni tökéletes, bár virtual a szoftver

2013. okt. 15. 22:00
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem a jog tárcsára gondoltam de a reloop beat mix az nem kompatibilis a traktorral nem? legalábbis én úgy tudom de javits ki ha tévedek
2013. okt. 16. 15:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Létezik hozzá traktor mapping

[link]

Mi is az a touch pad?

2013. okt. 17. 11:43
 20/21 A kérdező kommentje:
A laptopnak az egere Mert ha csak anyit mondok hogy laptop billentyüzete az annál nagyobb egy kicsit
2013. okt. 17. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!