Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a viperát otthon önvédelemre?

Figyelt kérdés
Mármint milyen taktikája van? Mikor kell kicsapni, stb. Remélem egyértelműen fogalmaztam meg a kérdést:D

2013. okt. 13. 09:40
 1/4 acelsziv ***** válasza:
100%
Amikor neked akar támadni, a nyakába dobod és jól megmarja.
2013. okt. 13. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:

a vipera megvéd az otthonokban található egerektől,patkányoktól,egyéb kisebb állatoktól, a megevésükkel.

Hát én pl. hétközben reggelente kétszer szoktam kicsapni.

2013. okt. 13. 10:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Értelem:lvl 99 xD
2013. okt. 13. 11:25
 4/4 kovpet ***** válasza:

Telescopic baton vagy expandable baton az angol neve, kb millió videó van róla.

Otthon kizárt, hogy ilyet használjak. Ennek pont az az értelme, hogy viselni kis helyen lehet, de akció közben meg kicsapva lehet zúzni vele. Otthon elfér egy félméteres cső vagy rúd is, az meg szinte ingyen van, nem tízenezer forint, a hatása meg ugyan az.

Amúgy inkább gumilövedékes pisztolyt nézz, az nem-halálos. Ha akció van, akkor a bíróságon jobban jössz majd ki vele (és a használata is egyszerűbb).

2013. okt. 14. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!