Késő-e elkezdeni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már rengetegen feltették a kérdést, de 16 évesen késő-e elkezdeni társas táncolni? Igazából már régóta szeretném csak eddig nem volt rá keret. Nagy félelmem lett, hogy nem lesz partnerem valamint, hogy kis ovisokkal vagy elsős másodikos kezdő gyerekekkel raknak össze. Valamint, hogy innen még eljuthatok e versenyzésig?2013. okt. 12. 16:23
1/3 anonim 

válasza:

Utana se neztel...
egy csomo helyen lehet tarsas tancot tanulni, en a baratnommel 18-9 evesen mentunk el egy alapszintu kepzesre... nyilvan utana ehet az ember kozephalado es halado szintre is, de nekunk nem volt cel versenyezni...
zomeben 20-30 evesek voltak ott, meg kouzepkoru hazasparok, de volt ket fiatal par is rajtunk kivul...
miert raknanak ossze 10 evesekkel? A korosztalyt is figyelembe veszik, nem csak az elokepzettseget... plane, hogy egy 10 eves gyerek fel se erne, nemhogy megforgasson...
es fiuk is vannak ott.... jelentkezz es majd lesz valahogy, lesz parod is..
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én nem hogy utánna néztem de el is mentem tanfolyamra de csak tizen két napos volt. Az alaplépéseket ott mindenki maga tanulta meg és ott igen is összeraktak kicsikkel. ... csepelen vagy közel ide hol találhatok jó egyesületet?? Az interneten nem nagyon lehet ezt bírálni...
2013. okt. 13. 14:08
3/3 anonim 

válasza:

Ha versenyezni akarsz, utolsó órákban jársz. Bulikba, bálokba való tánctudást viszont röhögve megszerezheted, felnőttként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!