Tudnátok mondani, CSAK koreai sorozatokat, amik indavideon is fent van?
Feliratok magyar oldalakon vannak (pl. ázsia ékkövei)
De a videók hozzá mind angol oldalon vannak..legalábbis a torrentek biztosan mert én azt töltök, de ha nemtudsz torrentezni akkor nincs tippem olyan oldalt nem ismerek amiről csak simán lelehet tölteni de biztos van. Csak külön kell letölteni a feliratot és a videót és utána összerakni.
És itt egy pár példa^^
Ezek szerintem hasonlítanak a You're Beautiful-hoz
-To the Beautiful You: iskolai, lány fiúnak öltözik...
-The Painter of the Wind: történelmi, lány fiúnak öltözik, hogy festő lehessen a bátyja helyett..
-SungKyunKwan Scandal: történelmi, lány fiúnak öltözik, hogy a SungKyungKwan egyetemen tanulhasson..
....
-Faith: történelmi, a mai világból egy doktornő átkerül a múltba..
- Bad Guy: bosszúálós..
-Goong: egy egyszerű lányból lesz hercegnő..
-Gu Family Book: félvér gumihó próbálkozása, hogy ember legyen és beleszeret egy ember lányba..
-I'll Teach You Love: egy randi tanácsadó szolgálat egyik ügyfelének próbálkozásai..
-Love Rain: ugyan az a főszereplő mint a You're Beautiful-ba..
-My Princess: egy egyszerű lányból hercegnő lesz..
-Queen Inhyun's Man: a múlból egy hivatalnok a mai világba kerül..
-Secret Garden: test cserés
-Shark: bosszúálós
-Spy Myung Wol: egy észak koreai kém küldetése, hogy északra vigyen egy híres déli sztárt, akibe persze beleszeret..
-The Moon That Embraces the Sun: történelmi, egy király és egy sámán szerelme, aki nem emlékszik gyerekkorára amikor majdnem koronahercegnő lett..
-The Rooftop Prince: Egy koronaherceg és három segítője átkerül a mai világba, egy tetőtéri lakásba aminek a ház tulajdonos annyira nem örül..
Ennyi jutott most eszembe, torrentes letöltési lehetőséget tudok adni ha érdekel, és mindehez van végig magyar felirat.
Szia! Sajnos a legtöbbet le kell tölteni, de most már egyre nagyobb az érdeklődés a koreai doramák iránt, ezért szerencsénkre időről időre egyre több kerül fel.
Tudom ajánlani neked a Boys Over Flowers-t, a japán Hana Yori Dango koreai változata, én nagyon szeretem. Ne hagyd ki a Master's Sun-t sem, ez egy friss 2013-as sorozat, vígjáték-horror, de a dráma sem marad el belőle. Nemrég fejeztem be a Panda and Hedgehog-ot, egyik Super Junior tag játssza a főszerepet, nem tudom, mond-e ez a k-pop banda neked valamit.:) Valamint a Secret Love-ot is töltik fel, ha jól láttam, ez is egy új sorozat!!
Juj koszii!:D<3 bocsanat hogy ilyenkor irok vissza, reg nem voltam fent!:) koszonom az ajanlatokat, megnezem!!:D a horror johet, nekem midegy, csak legyen!:D orulok hogy hiresebb lesz a Koreai Dramak, en imadom oket!!:)
Meg egyszer koszonom!!:D Rajtuk leszek most mar!:D
Szia!
School 2015 - Who are you?
Indavideón fent van 2 rész magyar felirattal^^
A sor [link] még "ropogós"
De nemsokára felrakják a 3. Részt is...
Nagyon szeretem^^ szívszorító történet :3 érdemes megnézni, csak ajánlani tudom... :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!