9-12 mm-es pisztolyt milyen áron kapható álltalában?
1. Nem írtad sehol hogy rendszeresítve van. De én sem mondtam, hogy ezt írtad. Csak azt mondtam, hogy az elképesztően sok hátránya miatt szinte alig használatos hivatalos szerveknél. A képességei pedig ugyanolyanok, mint egy 8-lövetű .357-es revolvernek. Sőt, én őszintén szólva egy szervet sem tudok, ami használja.
2. Gyártják, de milyen célra? Első sorban sportcélra megy el a legtöbb, meg még sok hobbilövészeti célra és filmes kelléknek. Ezekre ez egy király pisztoly.
3. Arra voltam kíváncsi, hogy ha neked van Magyarországon lehetőséged arra, hogy önvédelmi fegyvered legyen (ami kb. 5 ezer embernek van a 10 millióból), akkor hogyhogy ezt választottad a nyilvánvaló múltatokon kívül? Neked csak tartási, vagy viselési engedélyed is van rá? Mivel már civil vagy, ezért nem hordhatod nyíltan az utcán a Desert Eagle-det, ezért kérdeztem: Hogyha viselésid is van rá, akkor semmi értelme, mert nem tudod rejtve viselni.
+1: A tiéd egyébként milyen kaliberű? Csak kíváncsiságból.
Otthonra minek ??
Amúgy meg rohadtul drága hozzá a lőszer; érdemesebb egy 9x19 kaliberű Glockot venni, annak 2x akkora a tárkapacitása, tudsz vele gyakorolni, és hordani is, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!