Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 9-12 mm-es pisztolyt milyen...

9-12 mm-es pisztolyt milyen áron kapható álltalában?

Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam, ami éles töltény, tehát alkalmas élet kioltására, mennyiért kapható általában ?

2013. okt. 12. 01:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hol írtam én olyat hogy rendszeresítette valamely szervezet? Attól hogy nincs rendszeresítve, még különböző terülten, különböző alakulatok használják. Ha nem lenne az egyik legjobb, akkor nem gyártaná egyszerre két ország is (USA és Izrael, az izraeli jobb), mellesleg az Izraeli elitben rengeteg van belőle, mondhatni csak ez lényegében. Ezt a típust nem rejtve hordják, mivel nem hobbi célra van és nem is arra van kitalálva, hanem arra hogy kíméletlenül öljön viszonylag nagy távolságból is (golyóálló mellényen olyan szépen hasít át, hogy öröm nézni), saját testemen is éreztem az erejét. Vannak tőle kisebb, könnyebb, jobb szerkezetű fegyverek, de amit a Desert tud azt semelyik másik nem. Szerintem a legjobb amivel a kategóriában valaha lőttem, de ember függő, van akinek nehéz vele célozni mert gyenge a keze, változó.
2014. febr. 19. 19:46
 12/14 anonim ***** válasza:

1. Nem írtad sehol hogy rendszeresítve van. De én sem mondtam, hogy ezt írtad. Csak azt mondtam, hogy az elképesztően sok hátránya miatt szinte alig használatos hivatalos szerveknél. A képességei pedig ugyanolyanok, mint egy 8-lövetű .357-es revolvernek. Sőt, én őszintén szólva egy szervet sem tudok, ami használja.

2. Gyártják, de milyen célra? Első sorban sportcélra megy el a legtöbb, meg még sok hobbilövészeti célra és filmes kelléknek. Ezekre ez egy király pisztoly.

3. Arra voltam kíváncsi, hogy ha neked van Magyarországon lehetőséged arra, hogy önvédelmi fegyvered legyen (ami kb. 5 ezer embernek van a 10 millióból), akkor hogyhogy ezt választottad a nyilvánvaló múltatokon kívül? Neked csak tartási, vagy viselési engedélyed is van rá? Mivel már civil vagy, ezért nem hordhatod nyíltan az utcán a Desert Eagle-det, ezért kérdeztem: Hogyha viselésid is van rá, akkor semmi értelme, mert nem tudod rejtve viselni.

+1: A tiéd egyébként milyen kaliberű? Csak kíváncsiságból.

2014. febr. 19. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha arra vagy kíváncsi, hogy az utcán akarom-e hordani, nem akarom, mi értelme lenne Magyarországon fegyverrel rohangálni? Csak otthon tartani, arra pedig tökéletes. Egyébként 50 Action Expr.M.XIX, de ha ismered ezt a típust, tudod hogy lehet variálni pillanatok alatt.
2014. febr. 20. 08:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Otthonra minek ??

Amúgy meg rohadtul drága hozzá a lőszer; érdemesebb egy 9x19 kaliberű Glockot venni, annak 2x akkora a tárkapacitása, tudsz vele gyakorolni, és hordani is, ha kell.

2014. márc. 9. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!