Amikor a Tianic c. filmet készítették és elmesélte a törénetet az öreg Rose, akkkor az tényleg az igazi Rose volt?
Én úgy tudom, hogy ők ketten kitalált karakterek a filmben.
Azt viszont,hogy a jéghegyet, hogy nem vették észre, elég jól lehet érteni (akár csak) a film alapján is, ha láttad.
A 2 főszereplő tehát Jack és Rose is csak kitalált szereplő. És rajtuk kívül is több kitalált szereplő szerepelt a filmben.
A jéghegyet észrevették, csak a rossz látási körülmények és a gyors sebesség miatt (ami azért volt mert rekordidő alatt akartak elérni Amerikába) nem tudták időben elkerülni. Plusz hibás parancs alapján kezdték el a jéghegy kikerülését. Ha helyes parancsot kaptak volna akkor valószínűleg elkerülik (ezt nem én mondom, hanem szakértők).
Szerintem az az öreg Nő az igazi Rose volt!
Onnan tudhatták , hogy Javk Dawson-ról beszélt Rose és , sztem az ő emlékeire csinálták az egész filmet , na meg a rendező egy két fehér részt kifestetett , hogy többen nézzék :D , mivel a szomoru valoságbo csak ugy naem lehet pénzt csinálni :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!