Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretnék gameplay videókat...

Szeretnék gameplay videókat készíteni. Mik kellenek hozzá? (Nem csak a tárgyakra gondolok) Illetve tudnátok ajánlani egy jó, ingyenes videót, ami a hangomat is veszi?

Figyelt kérdés

2013. okt. 10. 22:25
 1/7 A kérdező kommentje:
*nem videóra gondoltam, hanem videó felvevőre. xd
2013. okt. 10. 23:19
 2/7 anonim válasza:
Gémpjéj bukitysejvej, májnykjáft sejvej bemutyatyók -.- Mond csak, hány éves vagy?
2013. okt. 12. 07:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Először is Sims-re gondoltam. Másodszor meg 15 vagyok, de vannak youtube-on nálam idősebbek is (felnőttek), akik szintén ezt csinálják. -.-
2013. okt. 12. 12:57
 4/7 anonim válasza:
Teljesen mind1, hogy miről csinálsz akkor is nevetséges, hogy azt hiszed, hogy ezzel befuthatsz YouTubeon, meg hogy majd sokan fognak nézni... Ha meg csak haveroknak csinálod, arra ott van a FaceBook...
2013. okt. 17. 17:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy be szeretnék futni? Először is a magam szórakoztatására szeretném, másodszor meg, ha esetleg valakinek megtetszene, akkor nézze. Nem akarok én több ezer feliratkozót, ha csak páran nézi, már akkor is megéri. Facebook-ra meg kizárt dolog, hogy feltöltsem... De most komolyan... téged ez miért zavar ennyire? Ha nem tetszenek a gameplay videók, akkor nem kell nézni. Szerintem nem olyan nagy dolog átsiklani fölötte...
2013. okt. 17. 18:33
 6/7 anonim válasza:
Engem csak az aggaszt, hogy még mindig vannak emberek akik olyan dologgal akarnak befutni mint rajta kívül több millióan... Tudom, hogy te is ezzel akarsz befutni, csak nem mered bevallani, mert jómagad is tudod, hogy ez halálciki.
2013. okt. 18. 21:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Majd én eldöntöm, hogy mit szeretnék, jó? Nem tudom, miért olyan nehéz felfogni, hogy nem akarok ezzel befutni... Mint már írtam, elég lenne nekem pár néző is, úgyis azért csinálnám, mert élvezném. Mellesleg nem tudom, hogy mi ciki van benne, ha valaki (aki nem én vagyok) ezt szeretné, akkor hajrá!
2013. okt. 19. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!