Szerintetek hol találok munkát?
Figyelt kérdés
Sziasztok.17 éves leszek nemsokára.8 általánosom megvan.de a közép iskolát nem fejeztem be és most kapkodok a fejem után hogy mégis hova menjek el dolgozni?! tudom..csak egy álom hogy 17évesen találjak magamnak munkát.De azért megkérdezem hátha tud valaki olyan oldalt,közvetítőt,vagy bármit aki nekem tudna segiteni azt megköszönném.:)2013. okt. 10. 07:54
1/2 anonim válasza:
17 évesen 8 általános csakis közmunkára(utca takarítás) tudnának felvenni.Összes munkahely érettségit,szakmát,több éves szakmai tapasztalattal keresnek embereket.Inkább keressél olyan iskolát ahol érettségit,szakmát ad.
2/2 Kései Sirató válasza:
Előbb szereezz egy szakmai végzettséget.
Ha nem értesz semmihez, akkor csak utcaseprő lehetsz. Esetleg érdeklődj a MC Donaldsban, hátha ott nem kell végzettség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!