Agota Kristof Trilógiáját olvasta valaki (többi lent)?
Figyelt kérdés
Agota Kristof Trilógiájának utolsó része (A harmadik hazugság) nekem túl zavaros és nem értem, hogy Lucas tényleg csak elképzelte magának Claust, vagy amit a Nagy füzet c. részben leírt, úgy élték a gyermekkorukat, együtt, vagy csak Lucas írta így, mert annyira magányos volt? Nem értem ezt, mert Clausnak a gyermekkora teljesen más volt, ahogyan azt leírja a nevelőanyjával, Sarah-val.#A nagy füzet #agota kristof
2013. okt. 9. 17:30
1/2 Ahogyakarod válasza:
Szerintem igen, csak leírta, de igazából egyedül volt. Én a második könyvet nem értem. Akkor most ki volt az, aki Mathias-t nevelte meg Yasmine-nel élt? Mert Claus elvileg a Antoniával volt, utána meg az anyjával, Lucas meg átment a határon, és akkor senki sem maradt Nagyanya házában. Nem érteeeeem :D
2/2 anonim válasza:
Az első rész után szerintem mindenkinek zavaros! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!