Milyen animét tudtok nekem ajánlani?
-full Metal Panic (3évados) - összesen 50 rész. Van benne harc, humor, és minimális romantika.
-Ghost Hunt - Egyik kedvencem, szellemeket, kopogószellemeket, youkaiokat űznek el mindenféle helyekről. Ebben is van romantika, de nem azon alapszik a sztori.Az utolsó előtti fájl különösen jó, Vlad Tepes legendájáról szól. Vannak benne ijesztő részek, de mégsem olyan nagyon ijesztőek, épp ezért jó :D
-Arcana Famiglia
-Brave 10 - jó a sztorija.
-Gakkou no Kaidan (Bújj bújj szellem)- Ez is szelleműzős anime, le van szinkronizálva. A grafika nem a legjobb, de ettől még jó.
-H2O: Footprints in the Sand (dráma)- A vége nagyon szomorú, nem szoktam drámákat nézni, de ezt megnéztem. Az utolsó részen még kicsit könnyeztem is :)
-Hiiro no kakera- Ez is a sztorija miatt tetszik. Romantikus,kissé drámai de a szerelem inkább a második évadban bontakozik ki.
-Itazura na Kiss - Romantikus, humoros, régi nagy kedvenc :D
-Kaichou wa Maid-sama - Jó szorija van ennek is.
-Otome Youkai Zakuro - Aranyos, jó a szorija.
-Persona 4: The Animation - Ebben azt szeretem főként hogy nem tömegsablon. Főleg a befejezése, a végére olyan érzéseket keltett bennem mint a Mirai Nikki. De nem a története miatt, hanem mert ugyanugy a végére derül ki minden. Najo a végkifejletben vannak kisebb hasonlóságok.
-Valkyra Chronicles - Romantikus, harcolós. Ez az első anime amiben fafegyvereket látok (Puskára gondolok)
-Shinrei Tantei Yakumo - Jó történet, kis romantika. Ez is szelleműzős
-Zombie Loan - Jó történet.
Ennyiii, remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!