Mennyire szereted a nyarat? Hány pontot adnál rá ( 1-10)
Figyelt kérdés
én már alig várom,hogy újra meleg legyen és napsütés :)
9 pontot adok
2009. nov. 9. 18:47
2/14 anonim válasza:
1. Gyűlölöm a meleget, és nagy világosságot. Az egyetlen ami jó benne, hogy olyankor nem kell iskolába menni.
4/14 anonim válasza:
rühellem, csak a suliszünet miatt szeretem :D
1pont. :D
5/14 A kérdező kommentje:
hát eddig csak 1 ember szereti a meleget :)
vagyunk még többen ?
2009. nov. 9. 19:00
6/14 anonim válasza:
Utálom a hideget. Utálok kabátban lenni, hogy ne fagyjak szarrá. Utálom a havat, mert másnap randa latyak lesz belőle.
Szeretem a jó időt. Szeretem a strandot. Szeretek pólóban lenni. Szeretek fagyit enni.
A nyár egyértelműen 10/10 pontot kap. Az, hogy nem kell iskolába menni, pedig már csak a hab a tortán.
7/14 A kérdező kommentje:
mintha magamat olvasnám :)
2009. nov. 9. 19:08
8/14 anonim válasza:
Sajnos többségben vannak a tél pártiak. :D
9/14 anonim válasza:
10''''' imááádom a meleget a forró fülledt nyári napokat fény van boldog vagyok akkorjhaaj esti nyár illata a tenger illata egy jó hideg ásványvíz egy finom fagyi nyugodtan a padon köözben csukott szemmmel élvezem hogy tűz rám a nap rossz hogy messze van még:(
10/14 A kérdező kommentje:
hát igen, de kitartás :)
2009. nov. 9. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!