Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha osztom...

Miért van az, hogy ha osztom az észt valamiben (tapasztalat nélkül) akkor az élet valahogy úgy hozza, hogy én is megtapasztaljam?

Figyelt kérdés
Olvasgattam itt a gyakorikérdéseken a megválaszolt kérdéseimet. Előjött 1-2 olyan kérdés, ami jó régi már és én anno válaszoltam rá. Akkor még nulla tapasztalattal (pl.kapcsolat nős férfival). Azóta eltelt 1-2 év és az élet pont elém dobta, hogy én is olyan helyzetbe kerüljek, amiben anno "okoskodtam". Vagy én régebben mindig kutyás voltam, sosem volt macskám. Értetlenkedtem is, hogy hogyan lehet egy macskát annyira szeretni, mint egy kutyát... azóta nekem is lett macskám és imádom... nagyon sok ilyen van még. Ezt mások is észrevették a saját életükben? És nemcsak itt vettem észre, hanem az életben is. Remélem érthetően írtam le.
2009. nov. 9. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Véletlenül.

Véleményt alkottál egy szituról, onnantól nem törvényszerű de már csak idő kérdése hogy veled is előforduljon. Ez is csak olyan mintha olvasnád itt hogy a kínai evőpálcával nehéz enni, aztán csak idő kérdése, látsz/láttok egy kínai éttermet ahová bementek és pálcikát adnak. És nehezebb vele enni mint gondoltad...

2009. nov. 9. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez (legtöbbször) mindenkivel így szokott történni...Előbb-utóbb...
2009. nov. 9. 18:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a sors iróniája :)

Bár jó volna, ha azzal kapcsolatban lehetne lehetőségem okoskodni, hogy úgysem lesz sok pénzem, és aztán mégiscsak dúsgazdag lennék :D

2009. nov. 9. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem baj,ha okoskodsz,de ne adj rossz tanácsokat,mert azért tart az osrszág ott ahol tart-.- Ha meg előhozza a sors akkor gondold át mindig mit okoskodsz=)
2009. nov. 13. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!