Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nincs itt valamilyen...

Miért nincs itt valamilyen szigorúbb rendszer úgymond, hogy ezt a sok gyökeret egyszerűen bannolni lehessen az oldalról? Nem lenne sokkal jobb?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 01:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Arról nem is beszélve ha kutya vagy macska ivartalanításról,ezotériáról,politikáról,tudomány kategóriában szólalsz meg -24% lehetsz hamar.

Az hogy a szerelem-szex kategóriában van a legtöbb ember ezért a legtöbb gyökér is ide böki ki a más kategóriás kérdéseit mint például te kérdező.

Arról nem is beszélve hogy kérdés előtt megmutatja a rendszer hogy 3646464746 ugyanilyen kérdést tettek fel nézd meg mielőtt felteszed.

Ráadásul ez egy +18 kategória nem úgy mint a többi kategória ezért nem szigorítani kellene hanem hagyni had menjen a válasz ha idióta a kérdés.

Sokkal jobb lenne ha nem moderálnák túl ezt a kategóriát.

2013. okt. 9. 02:37
 12/16 anonim ***** válasza:

7. voltam. Sokan lepontoztak. Lehet, kicsit erős volt a stílusom, de a baj akkor is ott van, ha takonynak és gyökérnek neveznek másokat. Ki szeretné, ha takonynak, gyökérnek neveznék? szerintem senki. Máshogy is meg lehet mondani valakinek, ha nem tetszik a stílusa.

Amúgy itt van egy kérdéssel "alattunk" egy másik kérdés, amire "sorrendben" kell válaszolni. Az is elég gyökér, primitív kérdés, nem? Mármint a kérdés gyökér, nem a kérdező. Aki ilyen ostoba kérdéseket tesz fel, azoknak bírságot kéne fizetni. Lenne egy kis bevétele is az oldalnak, és nem tennének fel ostoba kérdéseket.

2013. okt. 9. 02:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a szigorítás, a tiltás a célravezető. Ha egy éretlen kisgyereknek megtiltod, hogy bántsa a másikat nem biztos, hogy szót fogad és máskor nem teszi. De ha kineveted, kigúnyolod, egy életre meggondolja, hogy tegye e.
2013. okt. 9. 03:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha valaki új, 2 napig ne kérdezhessen és ne írhasson választ, 1 hétig ne minősíthessen, utána meg már lesz elég szavazata az írásai alapján.
2013. okt. 9. 03:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az olyanokat akik Szerelem, szex kategóriába nyitnak ilyen kérdéseket? Igazad van. Lehet, hogy sokkal jobb lenne.
2013. okt. 9. 06:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy akit Te gyökérnek nevezel, az csak tudatlan olyan témában, amiben Te jártas vagy. Esetleg más a véleménye...

Sokat számít a stílus...az maga az ember.

Számítógép rovatban szoktam kérdezni. Olyanokat, hogy a körülöttem élőktől nem merem, mert tudom, ezt már bunkóság nem tudni. Soha, senki nem válaszolt nekem itt "gyökér" módjára, és nem írt negatív választ, mert nem tudtam.

Ki döntené el, ki a "gyökér" ?

2013. okt. 9. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!