Érdemes? Egyáltalán számít valamit?
Már egy éve tetszik egy srác és azt Ő is tudja csak azt nem,hogy mennyire. Mindenki azt mondja,hogy mondjam el neki mit érzek. Ha elmondom neki,akkor az sokat lendít a dolgon? Érdemes egyáltalán? 3 év van közöttünk. NAGYON FONTOS LENNE TUDNOM! Előre is köszönöm!
14/L

látod, erről beszéltem babám:D
Te azon agyalsz, hogy "úúú egymásra néztünk" ő meg csak Rádnézett és semmi "úúú":D
najó, lehet jut eszébe, de jobb ha nem veszed készpénznek...
kezdj el vele beszélgetni.. akármiről! én a jelenlegi barátnőmmel úgy kezdtem el beszélgetni, hogy mikor szülinapja volt megszámoltam a fb falára írt köszöntéseket és írtam, hogy "komolyan megköszönted mindet?"

beszélgess vele, és kedveskedj neki... de nem az első beszélgetésnél! fokozatosan kell szoktatni a srácot!
1-2 hónap ha jól megy...
de figyelni kell a reakcióit.. keres-e, mennyire aktív a beszélgetésben.. esetleg élőben közvetlenebb e..

ki nem szarja le?:D
a végén még kiderül, hogy vannak érzéseid!!:O:D
vállald fel az érzelmeid, ez tesz emberré:) meg a tévedés, meg a hibázás:D nem ciki egyik sem, csak manapság annak nézik...
emberek nagyon meg szoktak rökönyödni, amikor mondjuk egy társaságban, ahova régóta járok, új tagok jönnek, és én ezeket az embereket nem ismerem, de simán beszélgetek velük.. akár heteken keresztül... aztán időnként megkérdezem, hogy "ja, amúgy hogy hívnak?" meg ha kérdezik, hogy ki ült mellettem, aki elment akkor azt mondom "nemt'om, nem tudom mi a neve":D
vagy egy ismerős lányt, akivel nem szoktam szinte egyáltalán beszélgetni, úgy szólítok meg, hogy széplány, vagy mindenféle előzmény és további beszélgetés nélkül csak megdicsérem, hogy csinos... nem akarok semmit tőlük, csak mondom:D
az emberek meglepődnek rajta, mert nem szoktak hozzá, hogy valaki őszitne legyen... pedig szerintem ez lenne a normális.. mit színészkedjek, hogy "háát izé, a jóska, vagy hogy is hívják? itt van a nyelvem hegyén csak naa.."
emberek néha megállítanak az utcán, hogy emlékszem e rájuk... ilyenkor mások zavarban vannak, hogy tudniuk kéne, mert sokáig osztálytársak voltak, vagy ilyesmi... én mondom neki, hogy "nem":D nem olyan nagy dolog bevallani a tudatlanságunkat, vagy azt, hogy mit érzünk... a szeretet pedig mind közül a legszebb, legtisztább és legértelmesebb érzelem... azt bezzeg az emberek egymás fejéhez vágják, hogy utálják egymást, pedig pont ez az, amit szégyellni kéne...
húú, jó is, hogy eszembe jutott, egy csajtól még meg kell kérdeznem, hogy miért nem volt ma jókedve... vigyorogtam rá, mint a vadtök, hogy végre mosolyogjon, és egy kicsit mosolygott is, de valami bánthatja.. (na, vele is 2 mondatot ha beszéltem eddig:D)

Várom a fejleményeket!;)
és ha esetleg nem sajnálod, akkor pár zöldkezet:D végig én válaszolgattam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!