Morsi72 kérdése:
Hogyan találjak diákmunkát 15 évesen hétvégékre és szünetekre?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne munkát találnom mert szeretnék nyáron külföldre utazni nyelv tanulás céljából. Ha valaki tud segíteni nagyon kérem hogy írjon.2013. okt. 3. 18:29
1/2 anonim válasza:
Legálisan tudtommal 16 éves korodtól dolgozhatsz. Tehát az olyan szervezetek, mint Meló-Diák és társaik az alatt nem is alkalmaznak.
Addig feketén lehet, bár nem nagyon szoktak szerintem ilyet csinálni mostanában. Városban ilyen korban munkát találni szerintem nagyon kivitelezhetetlen - erre mondjuk nagyon jó volt a mezőgazdaság régebben, én 13 évesen nagyon szépen szedtem a málnát például. Na annyi nem jött volna össze hogy külföldre menjek belőle, de jégkrémre elég volt...
Mégis, mennyi az az összeg ami betakarná mindenestől a tanfolyamot, utazást és egyebeket?
2/2 A kérdező kommentje:
Én úgy tudtam, hogy szülői engedéllyel 15 éves kortól is lehet dolgozni, de lehet, hogy ezek szerint téves infó. Kb 50. 000 ft-ra lenne szükségem, már a nyáron dolgoztam így van is némi tapasztalatom, és gondoltam össze tudnám hozni. Február végén betöltöm a 16-ot szóval akkor majd addigra csak találok valamit :) köszönöm a választ!
2013. okt. 4. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!