21/29 A kérdező kommentje:
Akkor szépen a bal oldalt lépsz ki.Nekem ugyan mindegy.
2013. okt. 31. 19:29
22/29 anonim válasza:
de egy bunkok vagytok szegennyel! ha ennyire kivancsi jade apujanak a nevere és megkerdezi akkor az titeket mi a sz**ert bant? ha nem tetszik a kerdes akkor nem kell ra valaszolni! pusza.
23/29 anonim válasza:
vigyázz, mert téged is le fog b*szni, mert nem a kérdésre válaszoltál...:D kérdezem én, te miért írtál ide akkor? ;)
24/29 A kérdező kommentje:
Miért basznám le?Ő legalább értelmes nem ugy mint egyesek:) Titeket sem azert baszlak le mert nem a kérdésre válaszoltok,hanem még vitatkoztok is,miközben szépen megkértelek titeket ha nem tudjátok a kérdésre a választ legalább ne vitatkozzatok!! :D
2013. nov. 1. 20:45
25/29 anonim válasza:
"Sok s**gfej" Gyönyörű megszólítás, komolyan. Ennél szebben nem is lehet kérni.
26/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Nem kell magadra venni ha nem te vitatkozol a kérdésem.alatt.
2013. nov. 2. 18:07
28/29 A kérdező kommentje:
Én meg nyúl vagyok :D
2014. jún. 15. 15:41
29/29 anonim válasza:
Ha nem tudod az apja nevét akkor miért szólod le ha valaki válaszol?
Mondhatom én neked hogy John Handkammer, akkor azt is leszólod hogy jajj nem úgy hívják?
Honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!