Mutathatja a jövőt az inga? Mert a páromnak és nekem is ugyanaz jött ki! Bővebben lent!
A múltkor láttam a tv-ben, hogy egy arany gyűrűt cérnára kell felfűzni, és lehet vele "jósolni" a jövőt. Gondoltuk hülyeségből a párommal, hogy kipróbáljuk. Először neki csináltuk, az jött ki neki, hogy egy lánya, egy fia, és egy lánya lesz. Háromszor megcsináltuk neki egymás után, és mindig ez jött ki. Aztán nekem is megcsináltuk háromszor, és ugyanez jött ki! Aztán megkérdeztem hogy mikor fog megszületni az első gyerek, és az jött ki, hogy 2év múlva a a lány, két év múlva a fiú , négy év múlva a második lány. Szóval az első terhesség ikres lenne. A párommal is megcsináltuk ezt, kijött neki, is, hogy ikergyerekei lesznek... elég érdekes...
Eddig nem hittem az ilyesmiben, de létezik, hogy egymás után ennyiszer ugyanazt mutassa mindkettőnknek?! Kicsit félelmetes...Mennyi esély van rá, hogy ennyiszer ugyanazt mutassa?? Szerintetek???
Feltétlenül hihetsz benne: 100% biztos, hogy így fog alakulni az életetek. Az inga mechanikusan össze van kötve a Mennyei Hatalmakkal, és másodpercre pontosan az ő akaratukat jelzi ki.
Matematikai csapda áldozata vagy, csak nem tudsz róla.
Kedves első! A gúnyos megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi...én is hülyeségnek tartottam, de ennyiszer ugyanazt mutatni csak nem lehet véletlen... A természetfeletti dolgokban hiszek, de az nem feltétlenül az inga! A másodiknak köszi a választ!
Nem idióta vagyok, nem hiszek ész nélkül mindenben... de pl a kineziológiát is hülyeségnek tartottam, mégis működik! Elvileg az inga is ilyen elven alapszik (tudatalatti mozgást érez+)
"tudatalatti mozgást érez+"
Igen, pontosan. Tehát a tudattalan elvárásaidat fogja tükrözni, és köze nincsen a jövőhöz. Azt mutatja, amit vársz és amit szeretnél, vagy amitől félsz.
És 2 kísérlet nem kísérlet. Talán 2000 kísérlet már mondana valamit - KETTŐS VAK kísérlet, természetesen. Nem lenne szabad látnod, hogy kinek a keze fölött lengeted az ingát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!