Rakjál fel egy olyan képet, amelyiken nincs rajtad a bohócjelmez, hogy el tudjuk dönteni. Ez így nagyon szánalmas.
2013. okt. 2. 10:18
12/22 anonim válasza:
ezt a kamut, lol. xD
amúgy szegény csak kva ronda
2013. okt. 2. 12:39
13/22 A kérdező kommentje:
kedves 12.! biztos vagyok benne,hogy TE egy otthon ülő kis szardarab vagy.Majd akkor pofázz ha képes leszel így kilépni az utcára:)
2013. okt. 2. 18:22
14/22 anonim válasza:
Igy kilepni az utcara, az aztan a baszott nagy teljesitmeny, megveregetheted a vallad es buszke lehet rad mindenki! :D
2013. okt. 2. 20:02
15/22 anonim válasza:
Hagyjátok már békén... Igen így kilépni az utcára nagy teljesítmény, de nem azért mert ronda lenne, hanem mert nem a megszokott unalmas stílust képviseli. És ami a legjobb, hogy fel meri vállalni magát :)
2013. okt. 3. 06:39
16/22 anonim válasza:
Amúgy a "kedves" válaszolók közül van egy olyan érzésem, hogy egyikőtök sem merné felvállalni ha ilyen stílusa lenne Egy idő után irritáló ha az emberek megbámulnak, ti nem tudom meddig bírnátok :||
2013. okt. 3. 06:42
17/22 anonim válasza:
ha valamit szeretek, és olyan akarok lenni, amilyen, akkor azt felvállalom. sokáig nem tettem, de ezt leküzdöttem.
ez a csaj viszont nagyon gáz, még szerencse, hogy NEM TE VAGY.
12. voltam
2013. okt. 3. 15:50
18/22 anonim válasza:
emotional: Ha valaki olyan külsővel rendelkezik, ami miatt az utca embere megbámulja, akkor azt viselje tisztességgel. NEM eredmény, hogy "ki mersz így menni az utcára". Azzal, hogy felvállalod a másságod (ezt kéretik nem félreérteni), azt is bevállalod, hogy az emberek véleményt nyilvánítanak rólad. Persze nem vagy köteles adni erre (sőt), de akkor is fognak, és nem rúghatsz fejbe mindenkit, aki mellédköp.
Aki k-rvának áll, ne sírjon, ha b-sszák.
Mellesleg cuki, hogy a madafakahácélányok bevédik egymást egy fórumon, de legalább érveljetek normálisan, ne ilyen marhaságokkal.
2013. okt. 4. 10:11
19/22 anonim válasza:
Hát nekem pl tetszik a stilusod :D
Viszont szerintem visszafogottabban sem lennél csúnya :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!