Malacka a Micimackóból fiú, vagy lány?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 23:01
11/20 anonim válasza:
Malacka transzi, Micimackó biszex úgyhogy még bármi lehetséges :D
13/20 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem már úgyis teljesen mindegy, aki megnézi ezt a képet tudja miről beszélek. [link]
14/20 anonim válasza:
Malacka egy kis termetű hím malac...
16/20 anonim válasza:
Egyértelmű hogy fiú. Erre a bizonyíték az angol nyelben "he"-nek ejtik amikor őróla beszélnek vagyis fiú
17/20 anonim válasza:
Itt egy bizonyíték hogy fiú: Az eredeti 1977-es Micimackó stáblistája és az eredeti szinkronhangok.
18/20 anonim válasza:
Jegyzet [szerkesztés]
1.↑ A neme nem meghatározott. A műben mint „nagyon kis állat” van aposztrofálva.
forrás wikipedia
20/20 Mód Klaudia válasza:
Amerikában a filmben azt hiszem fiú, de hogy Magyarországon átformálták lánynak, vagy fiúnak??? Azt nem tudom! Egyébként a könyvben is fiú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!