Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fúrt kútban jön fel a homok,...

Fúrt kútban jön fel a homok, hogyan tudom ezt megállítani?

Figyelt kérdés

Fúrtam egy lyukat ami 5 m mély a szélét 160 as csővel zártam el mivel a homok mindig visszafolyt a lyukba..

a 160as csövet már nem tudom lejjebb nyomni, ebbe menne bele egy 125-ös cső amibe majd későbbiekben a szivattyút is leteszem..

gondom a homokkal van. 160-as csőben ami nem perforált visszajön a homok 1 nap alatt 1,5 métert jött fel..

mit lehet ilyen esetben tenni? Illetve a 125 csö végére milyen szűrőt tegyek? elég a kifúrom? Akkor nem jön vissza a finom homok?

2013. szept. 30. 20:22
 1/1 anonim ***** válasza:
szivattyúzd szennyvizszivattyúval amig csak jön belőle a viz szerintem utáánna tudsz még ledugni rajta és valószinű hogy ott megy be a homok az alján
2014. ápr. 25. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!