Sok cukortól mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Azt ne mondjátok hogy meghízok mert az még jól is jönne, eléggé alultáplált vagyok (170cm/45kg). De valami más is biztos van, mert tudom hogy nem egészséges.. Szóval, a kérdés adott. Annyi cukrot eszek hogy minden nap sok teát iszok cukorral, meg gyakran eszek szilvásgombócot amire kristálycukrot teszek. :)2013. szept. 30. 16:47
1/7 A kérdező kommentje:
jah és szerintem azért annyit nem eszek hogy cukorbeteg legyek tőle. vagy??
2013. szept. 30. 16:47
2/7 A kérdező kommentje:
a tea az kábé 2 liter naponta. akkor ez olyan három nagykanál cukor, szerintem.
2013. szept. 30. 16:48
3/7 anonim válasza:
cukorbetegség lehetséges ha nem mozogsz és ennyit eszel. eltolódnak az ízbeállításaid és idővel csak cukros dolgokat fogsz enni amitől elhízol(150-200kg), a fogaidnak sem használ túl sokat, az agyadnak jót tesz, illetve ha választani kell a cukor és a zsír között akkor inkább cukor. Ne igyál sok teát ilyen fiatalon, vagy legalább ne nagyon erőset(kávét se), mert egy friss kutatás szerint befolyásolja az agy fejlődését(negatív irányba)
4/7 A kérdező kommentje:
hát nem nagyon mozgok, vagyis ha a séta nem számít mozgásnak, mert már nem járok középiskolába és nincs tesióránk. :) sajnos a teát nagyon szeretem ezért nem nagyon tudnék róla 'leszokni' (jobb mint a sima víz, a bolti cukros gyümölcslevekben meg üdítőkben meg szintén van sok cukor, nem??) hogy érted hogy erős? gyümölcsteát iszok, az rossz?
2013. szept. 30. 16:59
5/7 A kérdező kommentje:
vagy vegyek inkább bolti gyümölcslevet? pl cappy vagy sima narancslé (12%-os mert azt szeretem)?
2013. szept. 30. 17:00
6/7 anonim válasza:
ja azt hittem fiatalabb vagy, de ha már elmúltál 18 akkor nyugodtan ihatod
7/7 A kérdező kommentje:
akkor jó köszi a választ :D 18 vagyok egyébként.
2013. szept. 30. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!