FIÚK! Ti mit szerettek jobban: ha ti nektek kell kezdeményezni, vagy ha a csaj kezd?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nyomulós típus, jobban szeretem ha a fiú kezd. De ha nem kezd akkor vajon arra vár hogy én kezdeményezzek?2013. szept. 29. 22:44
2/10 A kérdező kommentje:
köszi de nem vagyok előbbre :D
2013. szept. 29. 22:58
3/10 anonim válasza:
azt,ha a nők kezdeményeznek,de a nők meg azt,ha a férfiak...
4/10 hahó6 válasza:
Mindenki azt szereti, ha a másik kezdeményez.
6/10 A kérdező kommentje:
hát az :D
2013. szept. 30. 19:56
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. szept. 30. 19:56
8/10 anonim válasza:
nagyon sokszor előfordul az,hogy egy lánynak/nőnek tetszik egy fiú/férfi,de a lány/nő azt várja,hogy a fiú/férfi kezdeményezzen,közbe neki lehet nem is tetszik a lány/nő:D
nem értem amúgy mért kell mindig nekünk fiúknak/férfiaknak kezdeményezni,a lányok/nők eddig mindig azon izéltek,hogy egyenjogúság így,meg úgy,hát akkor mi is hadd legyünk már egyenjogúak,legalább ebben,hadd ne kelljen mindig nekünk kezdeményezni,ha már így is a lányok/nők uralják a világot:D
9/10 anonim válasza:
na,ebből nagy vita lesz:DDD vagy nem:)
10/10 A kérdező kommentje:
12:27 Van igazság abban amit, mondasz nem is kevés:) 12:28 És ha egyszer igaza van nem fogok vitatkozni:D
2013. okt. 2. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!