Milyen lenne a saját anime világod? :D
Húúú..
Nagyobb hangsúlyt kapnának a természetes elemek, pl a városok úgy épülnének, hogy a tájelemek nem veszítenék el a jellegüket. Esetleg sziklába, természetes óriási fa és hasonló köré épült közösségek, akkor is, ha milliós városról beszélünk, a fő motívum mindenhol az ottani "alapbeallítás" lenne. Mindig szürkület uralkodna és a legtöbb helyen állandó lenne hol sűrűbb, hol kevésbé, a köd.
A legtöbb embereknek lennének bizonyos képességei. Van, akinek több, van, akinek kevesebb. Mágikus képességek. Létezne egyidejűleg hadsereg, mágikus szövetségek, íjjászok, harcosok, gyógyítók, papok, papnők, árnyéktáncosok, duridák, assasinok, ilyesmik. Nagyjából DnD, de mégsem.
Mivel anime, kell cselekmény is.. Azt tudom elképzelni, hogy más síkokról érkeznek teremtmények, akik a saját világukból menekülnek, mert azt már felemésztette a köd, és új otthont keresnek, amit a saját képükre akarnak formálni. Démonok, más síkok természetfeletti erővel megáldott istenei, elfek, lidércek, ősi lelkek és sok minden más, aminek csak a képzelet szabhat határt.
A bartáságosabbak "menekültstátuszban" lennének az őshonosokkal, azaz az emberekkel és segítenének visszaverni a támadásokat. De nem lenne teljes összefogás és bizalom még ember és ember között sem, mert ez kivitelezhetetlen, inkább dominálnának az adott csoportérdekek, és lennének, akik szövetségre lépnénak a támadókkal, ha azok megkímélik majd őket. És a jó kis "életem a harc" mellé még lenne benne politikai és hasonló árnyalat is. Elég összetett lenne, igazából leírva nem is olyan, mint a fejemben.
Én árny lennék, független, zsoldos- szerű, aki épp ott segít, ahonnan a legtöbb haszna van. 2 fegyver lenne a kezemben, amik ilyen mágikus karperecből hívhatók elő, egy katana és egy hosszú nyelű kasza. Az övemen egy pengékkel kirakott ostor azért lógna még, meg a csizmáimban 1-1 tőr. Lenne egy "segítőm", egy valamilyen hatalmas nagymacska. Hmm.. a kinézetem pedig.. Egy fekete ingen lenne egy sötétzöld fűző, alul tipikus fekete rövid iskoláslány szoknya, tépett, sötétzöld harisnya, és magas szárú, fekete csini csizma, viselhető sarokkal. :D A szemem mandulavágású, fekete, a hajam sötétvörös, derékig érő, egyenes. Ha lenne benne szerelmi szál, akkor valami gyerekkorunkban ismertük egymást, de elsodort az élet sztoriba épülne be, hogy ő meg egy szemét assasin lett, aki szintén érdekember, önző, egoista, magánakvaló, gyűlöljük is egymást mocskosul, de a sok közös küldi alatt megenyhülünk és kialakul valami világotrengető.. :)
Kár, hogy nem tudtam olyan árnyaltan és szépen leírni, ahogy így hirtelen elképzeltem. :(
hümmm.... hát! :)
az egész a guild wars 2 nevű játék körül forogna, ugyanolyan story, helyek stb....
(de gondolom nem sokan ismerik tehát):
ugye a számomra fantasztikusan lenyűgöző város:
és ugye itt npc-k sokasága él, akik az én elképzelésem szerint ugye igazi emberek lennének, valószínűleg vadőr lennék, aki a 2 kézi harchoz és az állatokhoz ért, lenne egy nagy medvém :D és egy íjam aztán kész...
a stori: nos... jelenleg harcolunk a kentaurok ellen! :D
én: ugye ember lennék, mert miért is ne (de amúgy lehetnék ég óriás, charr (ilyesztő óriás farkas), asura (pici joda mesterre emlékeztető okos kis izé) valamint sylivari (növényember)) nő lennék, olyan 16 éves, 170 cm (mint realban is) ugye ha már választhatok akkor vékony leszek! rövid fekete haj, kék-lila szem (felemás), és sötét bőröm lenne, és nagy mellem xdd na m1.... vmi ilyen ruhanemű: [link]
és ömm... egy perverz de elég komoly szőke hajú sráccal és egy félénk barna hajú lánnyal laknék egy fedél alatt a főváros melletti erdőben :)
11-es vagyok. Most látom csak, hogy érkeztek még válaszok. Na, mindegy, jobb későn, mint soha. :D Ha van ilyen film, látni szeretném. Nagyon!
Egyébként elkezdtem írni a történetet. Nem manga, hanem könyv formájában. Akiknek eddig mutattam belőle részleteket, imádták. Pedig nem tizen, hanem tuszonéves emberekről beszélünk. Olyanok, akik velem együtt Salvatore sötételf könyvein, az avatar könyveken, az éjangyal trilógián és Darren Shan könyvein szocializálódtak. Persze tudnám még folytatni a sort, de épp ezek jutottak elsőként az eszembe. Imádom írni és átélni/átérezni ezt a történetet. Ez a kérdés ihlette, magamat is megleptem vele, hogy mi is az, ami ösztönözni tud... Mindenesetre, nagyon köszönöm a kérdezőnek, hogy feltette a kérdést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!