Miért jó élni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért? Jó élni?

miért kell mindig a létre rákérdezni? töltsd meg úgy, hogy ne kelljen rákérdezni, hogy miért van és jó-e!:)

2013. szept. 26. 19:01
 2/5 A kérdező kommentje:
nem magam számára lenne a válasz, hanem egyik barátnőmnek szeretnék segíteni, mert néha elég ..elkeseredett, hogy szebben fogalmazzak.
2013. szept. 26. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Ő van elkeseredve?(Nem tudom mi a problémája,de!).Ha belegondolsz,több millió ember súlyos betegségben szenved,nagyon sokan éheznek és szomjaznak.Én magam is szenvedek egy betegségben,de küzdök,nem adom fel.Millióknak váltak el a szülei.Osztálytársamnak az apja EGYEDÜL NŐTT FEL.14 évesen elvesztette minden rokoni kapcsolatát,már csak az apja maradt és ő is elhunyt.Azóta folyamatosan dolgozik.Ezzel tudom,hogy csak a rosszat mondom,de néha belekell gondolnunk mások problémáiba és már is semmitérő a mi "kis" problémánk!
2013. szept. 26. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha te sem tudod a választ hogy akarsz segíteni neki?

Keress közhelyeket:

A boldogság, a szerelem, a szex és a zene,

a család, buli, barátok, a minden hite

A biztonság, a szeretet, az otthon, a nyerő,

ha igazért harcol ész és az erő

Az állatok, a természet, az étel, az ital

Lázadás és jóért a vihar

Az évszakok, a Nap, a bolygó, az ég és

minden, amiért még érdemes Élni...

2013. szept. 26. 19:19
 5/5 anonim ***** válasza:
és az előző idézete a Depresszió nevű zenekartól van:D (csak hogy érezd az oximoront:D)
2013. szept. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!