Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb fajta hasis...

Melyik a legjobb fajta hasis (haska, csoki), és mi alapján lehet meg állapítani, hogy jó fajta-e?

Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy a THC % eltérése sokat dob a minőségen.
2009. nov. 6. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
8%
Ez egy nem legális kérdés, ugye tudod?
2009. nov. 6. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
gyere a szomszédba! ő igazi vadkendert termeszt. majd feljelentünk titeket. és máris 2 ass a rács mögött
2009. nov. 6. 21:56
 3/11 A kérdező kommentje:

sztem nem én vayok az egyetlen aki "illegális kérdeést" tesz fel!

amúgy meg fogyasztásért nem kapnék sittet max 2-6 hónap elvonó

2009. nov. 7. 13:38
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Kérdezni, beszélgetni és fogyasztani sem illegális ma Magyarországon. Tudtommal nem figyeli a beszélgetést az AVH és nem megyünk majd gulágokba rendszerellenes összeesküvésért. Már kinőtte MO. ezt a stílust, kinőhetnétek ti is.

Kérdezőnek: Igazából nem lehet megállapítani, csak ha rápróbálsz:) Rengeteg fajta csokit állítanak elő, világosbarnától a szinte feketéig de ez ált. attól függ melyik növénynek mennyire sötét a gyantája, a minőséget tudtommal nem befolyásolja. A THC szint megint növény kérdése. Kérj kóstolót mi előtt vásárolsz, ennyi.

2009. nov. 7. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Jah azt elfelejtettem, hogy igen, THC kérdése a minőség mert az a hatóanyag, minél több van a cuccban, annál jobban betépsz. De külsőre nem tudod megállapítani a mennyiségét.
2009. nov. 7. 13:57
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Huh én nemt udom, tegnap próbáltam először, vizipipábban raktunk egy adagot, és én hülye mivel nagy vizipipás vagyok szívtam mint a hülye, olyan rosszúl lettem hogy azt nem tudom elmondani, eltompultam mint állat, aztán éreztem hogy szarnom kell, de mire feláltam totál elszédültem, majdnem elájultam, de mivel pont előtte mondtam a haveromnak hová megyek, így betámogattak a wcben, ott ültem vagy 10-15 percig, kijött minden ami a vastagbelembe volt! Aztán amikor kijöttem már valamenyire jobban volta, tudtam járni, aztán éreztem hogy most a szájon át ürités műsorszám következik, kirohantam, és kint hánytam 4-szer sugárban! Aztán egy kicsit még jobban lettem, hívtak nekem egy taxit és mire hazaértem már inkább úgy éreztem mintha szimplán belennék rugva, mert ugye eleve elötte ittam 4 rövidet(felest) meg egy sört! Soha de soha többé nem teszek ilyet!
2009. nov. 7. 14:34
 7/11 anonim válasza:
93%
Az utolsó válaszolónak: Gratulálok :D XD Remélem jó volt a buli :D
2009. nov. 8. 02:11
 8/11 anonim ***** válasza:
96%

nemtom, de én beérem a sima bibékkel :)

csak betekerem és csatt!

Néhány pakk szokott olyan ütős lenni, mint a csoki szerintem.

mondjuk csokit csak egyszer szívtam :)

kimenekítettük olasz turisták lakókocsiját a sárból, mert beragadt a kocsi :D megdobtak 2g hasissal a segítségért és közbe mondták:

no money, no money , but joint, joint :) és felmutatott csaj egy dzsoját és a barátja meg kezembe nyomott egy 2g-s pakkot :D az volt a legjobb dolog, ami fel is vidított :D

jótett helyébe jót várj ! :)

béke veletek! :D

2009. nov. 8. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Az amúgy tévhit, hogy erősebb, mint a green. Teljesen mást ad. Nekem nem jön be annyira. Greennel keverve viszont zsíír.
2009. nov. 9. 13:03
 10/11 anonim válasza:
én is fűpárti vagyok, max keverve, mert az illatát viszont imádom :)
2010. jan. 3. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!