Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vaterán leütöttem egy aukciót,...

Vaterán leütöttem egy aukciót, most hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Vaterán leütöttem egy aukciót, meg is találtam az elküldött megrendelések között a felhasználót aki feltette. Most mit kell tennem? Ő tud nekem levelet írni, vagy mi lesz most?
2013. szept. 25. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Ő is megkapja az adataidat és te is az övét. Célszerűbb ha te írsz neki, mert így rögtön felteheted a kérdéseidet (hova utalj pénzt, mennyi lesz pontosan szállítási költséggel együtt stb.).
2013. szept. 25. 23:04
 2/4 Shai-Hulud ***** válasza:
50%

A te dolgod megkeresnio az eladót!

A "Személyes" menüben a "Vásárolt áruk" menüpontot válaszd ki, és a jobb oldalon a "További opciók"-ra kattintva kérd le az eladó adatait. Megkapod az e-mail címét, amin értesítheted, hogy te vagy a vásárló, és a továbbiakat már meg tudjátok beszélni.

2013. szept. 25. 23:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Megkaptam e-mailben az adatait, írtam neki, hogy én vettem meg, ki vagyok megemlítettem, hogy holnap felhívom, hogy megbeszélhessünk mindent.

Köszönöm a kimerítő válaszokat, teljes pánikban voltam. :D

2013. szept. 25. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, a vatera az még nem olyan cash&carry oldal mint az eBay, ahol kommunikáció nélkül is mindenki tudja a dolgát és a megfelelő adatokat.
2013. szept. 26. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!