1/3 anonim válasza:
paypalon keresztül utalsz pénzt.
2/3 A kérdező kommentje:
és azt ,hogy kell?
2013. szept. 24. 23:17
3/3 anonim válasza:
Nem nehéz,de elsőre lehet annak fog tünni...ezen az oldalon regisztálnod kell... [link] ez a paypal oldala,ha megvagy akkor ide kell pénzt befizetned.Ezt kizárólag(tudomásom szerint) uni creditben tudod megtenni,vagy ha ott vagy ügyfél akkor interneten is megteheted az befizetést.Úgy számold ,hogy jópár nap mire a számládra megfog érkezni...szerintem 4 munkanapot simán számolhatsz rá.És ami nagyon fontos,regisztrációnál fogsz kapni egy kódot...számok, betük tömkelege,ezt ird fel mert kell minden befizetésnél.Úgy tudom,hogy a közleménybe kell irni a neveddel,cimeddel együtt .Tudom kicsi ott a hely,de írd be.Ha regisztráltad magad az e-bay-en akkor válaszd ki ami tetszik,itt figyelj nagyon mert van mikor a szállitási költség egy fülbevalóra 4000.- a fülbevaló meg 120.- ,...innentől sajnos nem tudom tovább mert mikor fizetek mindig csak nyomkodom a gombokat,követem az utasítást,de azt nem tudom fejből milyen sorrendben vannak a dolgok.Kövesd Te is ,menni fog..nem olyan bonyolult. :) remélem tudtam segíteni.sok sikert.jajj,még valami,ne lepődj meg ha hetek telnek el és nem kaptad még meg a csomagodat..van mikor 4 hét is kell mire megérkezik,és sajnos nekem volt olyan,hogy meg sem kaptam...hogy hol tünik el ki tudja...én ezért nem szoktam drága dolgot venni,mert pár száz forintért nem fáj annyira a szivem mint több ezerért esetleg.Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!