Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Az egyik...

Mit csináljak? Az egyik barátnőm, vagy a másik?

Figyelt kérdés
Kettő legjobb barátnőm van, de ők már vagy egy hónapja összevesztek egymással.Azt akarják döntsek:egyikük, vagy másikuk.Hogyan érjem el hogy kibéhüljenek?Még sosem vesztek össze.
2013. szept. 22. 20:56
 1/6 anonim válasza:
Most az a kérdésed,hogy hogyan békítsd őket ki vagy az hogy kit válassz??
2013. szept. 22. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg kéne tudni,hogy min vesztek össze és azt,hogy milyenek belülről,mert mi most csak annyit tudunk hogy van 2 barátnő akik összevesztek és ki akarod békíteni őket és nem tudod kit válassz..:D Kérlek írd meg privátba is jó,hogy min vesztek össze és hogy milyenek belülről...:9
2013. szept. 22. 21:03
 3/6 anonim ***** válasza:

ha ezt kérik, rakd ki mindkettőt

az ő vitájuk, nem a tied...

egyszer két lány összeveszett a közelemben és mindkettő ilyen havercsajként volt bejegyezve... aztán az egyikkel úgy alakult, hogy összejövőben voltam... erre a másik nem örült, mondván, hogy én majd akkor a másik pártját fogom fogni a vitájukban, mert ő lesz a barátnőm... én meg közöltem mindkettővel, hogy az ő dolguk.. ha egyikkel szimpatizálok, az nem az jelenti, hogy átveszem az ő vitáit és mindenben egyetértek vele.. sem egy párkapcsolat és főleg nem egy barátság nem erről szól..

szólj rájuk, hogy maradjanak nyugton

2013. szept. 22. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek veled, az én ezeket az embereket nem tartanám barátnak. Egy olyan ember aki választásra kényszerít közte és valaki más között, azt én nem hívnám barátnak.

Ha valaki ezzel jön oda hozzám, az nagyon leírja magát nálam. Ha mindketten ezzel jönnének, akkor én mindkettőt faképnél hagynám. Az ilyen nem barát, hidd el nekem.

Szóval, ha megfogadod a tanácsomat, megmondod nekik, hogy inkább egyikőjükkel sem barátkozol.

Milyen dolog már ez, hogy valaki megmondja kivel barátkozz? Én úgy kiosztanám őket a helyedben, hogy köpni nyelni nem tudnának.

2013. szept. 22. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy hagy döntsd már el te, hogy kivel barátkozol és kivel nem, nehogy már ők mondják meg. Tetves kis kurv*k.
2013. szept. 22. 21:17
 6/6 anonim válasza:
Utolsó...jó a fogalmazásod..xd tetszik...xd :D
2013. szept. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!