Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék tetoválóművész?

Hogy lehetnék tetoválóművész?

Figyelt kérdés
Van tehetségem a rajzoláshoz, bár még van mit tanulnom. A rajztanulás folyamat van, vagyis könyvekből és inetrenetről ellesem a tippeket, technikákat. És ha úgy érzem most már "elég" jó vagyok, mi a teendő? Hallottam tetoválótanfolyamról, amit a Magyar Tetoválók Szövetsége csinál, de azt is hallottam, hogy nem minden évben indítanak tanfolyamot, és hogy valami 500.000 Ft-ba kerül. Ötletek? Tényleg nagyon szeretnék tetoválni (nem a jövedelem a lényeg), ez az álmom. Bár nem hiszem, hogy meg tudom valósítani az álmom (legalább is magyarországon) de tényleg szeretnék tetováló lenni, talán egy saját szalon is benne van az elképzeléseimben, de azt hallottam, hogy ahhoz külön kozmetikai iskolát és szakmát kell szerezni (nem tudom mi az összefüggés -.-') Szóval?
2009. nov. 5. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is, ne mondj olyat, hogy nem tudod megvalósítani az álmod, mert akkor már nem úgy állsz a dolgokhoz :)

Az én barátnőm úgy kezdte, hogy elkezdett sokat rajzolni, minél nehezebb mintákat, csak úgy rajzlapra.

Megvette a tetoválógépet, (ami nem drága véleményem szerint), és vett erre a célra kifejlesztett disznóbőrt, ami nagyon hasonlít az emberi bőrhöz, és azon kezdett el gyakorolni. Azóta nem egy kuncsaftja van, ugyan nem szalonban dolgozik, de teljesen steril, nagyon ügyes, és hát valahol el kell kezdeni. Nekem és páromnak összesen eddig már 4 tetoválást csinált, és még más barátainknak is, gyönyörűeket. Szóval szerintem kezdj el így gyakorolni, vedd meg a gépet, ha lehetőséged van rá. A tanfolyam valóban nagyon drága, de el kell kezdened, és már lesz némi tapasztalatod, amire odakerülsz.

Sok sikert, és ne hagyd elaludni az álmaidat soha! :)

Szép napot!

2009. nov. 6. 13:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) A rajzolás elég jól megy már így is (szerénység :D) csak a portré nem valami jó xD De folyamatosan gyakorlom a rajzolást/festés/szénrajz... Tetoválógép? Hát, meglesem a neten, de jó lenne egy profi tetoválóművésznél gyakornokoskodni, de úgy hallottam magyarországon nem nagyon vállalják ezt a tetoválók... :( Akkor gyakorlok egyedül, mégegyszer köszi a választ :)
2009. nov. 6. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!