Hogy lehetnék tetoválóművész?
Szia!
Először is, ne mondj olyat, hogy nem tudod megvalósítani az álmod, mert akkor már nem úgy állsz a dolgokhoz :)
Az én barátnőm úgy kezdte, hogy elkezdett sokat rajzolni, minél nehezebb mintákat, csak úgy rajzlapra.
Megvette a tetoválógépet, (ami nem drága véleményem szerint), és vett erre a célra kifejlesztett disznóbőrt, ami nagyon hasonlít az emberi bőrhöz, és azon kezdett el gyakorolni. Azóta nem egy kuncsaftja van, ugyan nem szalonban dolgozik, de teljesen steril, nagyon ügyes, és hát valahol el kell kezdeni. Nekem és páromnak összesen eddig már 4 tetoválást csinált, és még más barátainknak is, gyönyörűeket. Szóval szerintem kezdj el így gyakorolni, vedd meg a gépet, ha lehetőséged van rá. A tanfolyam valóban nagyon drága, de el kell kezdened, és már lesz némi tapasztalatod, amire odakerülsz.
Sok sikert, és ne hagyd elaludni az álmaidat soha! :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!