Nézik vagy nemnézik? Az itt a kérdés.
Figyelt kérdés
múltkor voltunk kaméleonba.. (BP-i club) és nem engedtek be, mert nem vagyunk elég idősek.. de haverjaim most kölcsön személyivel mennek majd be, mert "a képet úgyse nézik", és engem is bíztetnak h kérjek egyet..
szerintek beválik? tapasztaltabból is légyszi :)
2009. nov. 5. 21:29
1/3 anonim válasza:
szerintem simán :)
De ha nagy állat csávókkal mész beengednek..
mondjuk hány éves is vagy? x"D
2/3 anonim válasza:
Hát ha nagy szerencséd van akkor jó. Próbálj meg hasonló arcú hajú illetőtől kérni. Én pl abszolut nem úgy nézek ki most mint a személyin. Ott még szőke rövid haj, sápadt arc most meg hosszú barna haj barnább bőr. Sokan mondják hogy sokat változtam, de mégsem firtatta eddig senki hogy nem én lennék a képen. Próbálj hasonló arcot találni és semmi gond. De azért várd meg míg a többieket beengedik és ne egymás után menjetek rögtön.
3/3 A kérdező kommentje:
15 vagyok, és 16nak kéne lennem, hogy beengedjenek..
2009. nov. 6. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!