Miért pont 7? 7fejű sárkány;7ed 7hatánon túl;7oltári;7en mint a gonoszok.
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 20:32
2/6 anonim válasza:
Jó az egy dolog , miért a 666 nem az? vagy a 13?
Tényleg miért a 7?
3/6 anonim válasza:
7 szent,
keresztény vallás.innen jött z " A Hétszentségit!"sztem ehhez van köze ezeknek.
4/6 anonim válasza:
Az isteni 3-as és a földi 4-es összegét adó szám, a makrokozmoszt és a mikrokoszmoszt jelképezi. Ezt a számot hozzák összefüggésbe a misztikummal, spiritualitással, a hamisítás, csalás, lopás, botrány, szélhámosság száma is.
5/6 anonim válasza:
Hófehérke és a 7 törpe =D 7 élet =D 7 fő bűn =D
6/6 anonim válasza:
Jaj! Azt elfelejtettem, hogy 7 arkangyal =D A hét (magyar) vezér (Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm ) =D A 7 mesterlövész (egy film) =D Mint a 7 élet is =D 7 krajcár (mese) =D 7 kontinens =D 7 kard legendája (film) =D 7 erény (mint a 7 fő bűn) :D És még van egy csomó, de lusta vagyok leírni xD De valaki előttem a jelentését már leírta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!