Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, aki álmában 5-10 percenként szellent egyet-kettőt?
Figyelt kérdés
Tudom, most jönnek a vicces ötletek a kreatív emberkéktől, de a kérdés komoly, mert nagyon zavaró a történet és ő nem tehet róla. Arra már ráneveltem, hogy ha fingani kell, akkor menjen a wc-re, de alvás közben ezt nem várhatom el tőle, de én meg nyitott ablak mellett is majd' megfulladok éjjelente, ezért jó lenne valami megoldás.2013. szept. 21. 11:14
1/1 anonim válasza:
vsz az étrendjén kéne változtatni
az h mit eszik befolyásolja a keletkező gáz mennyiségét és a szagát is
pl mogyorót, babot stb ne egyen nagy mennyiségben
azt is megfigyeltem h aki habzsolva eszik az gyakrabban ereget
esetleg nézesse meg magát orvossal mert ez tuti nem normális
amúgy sportol?
mert nekem edzés közben szoktak kiugrálni főleg hasizomnál így utána másnapig ált nyugi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!