Mit tegyek? Zaklatnak az iwiw-en!
Sziasztok! A problémám a következő: évekig voltam fent az iwiwen. A volt férjem barátnője zaklat, a magamról rovatban az egész életünket kiteregeti, a férjemtől kapott sms-eket is felrakta.
Már háromszor jelentettem, üzentem a gépháznak is, de nem történt semmi! Meddig várjak még? A gyerekeimet is megszólítja benne. Egy ELMEBETEG A NŐ!
Annyi lenne a kérdésem, hogy az iwiw mennyi idő múlva lép? A szabályzatban egyértelműen le van írva, hogy az adatlap sem tartalmazhat személyeskedő, sértő kifejezéseket.
Kösz a válaszokat.
Én is volt, hogy jelentettem nekik, és mindig egy napon belül cselekedtek. Ha eddig nem tették, szerintem már nem fogják...
Likvidáld a csajt!
egyszerű: törd fel az adatlapjád azt írkálj bele minden hülyeséget.
vagy pedig szerezz egy másik adatlapot azt ő nevével és akkor azthiszik h ő ő
15.57-es ez nagyon jó, tényleg csinálj egy adatlapot, az ő nevével, fényképével, és irkálj minden hülyeséget, pl. dolgozom: a volt pasimat lesem, mert még mindig őt szeretem, csak sajnos nős
nem dolgozom: a volt pasim feleségének irogatok
Stb. És jelöld be az ismerőseit, égesd, ha nem ért a szép szóból.
Köszönöm a válaszaitokat, némelyiket szívem szerint meg is fogadnám. :) Csak ez nagyon egy kétélű fegyver. A gépház végül is üzent, hogy intézkednek, és így is történt.
Két napba telt, mire eltűnt onnan az a sok szemét. De legalább eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!