Az Ing biztosítónál dolgozott-e már valaki, mint pénzügyi tanácsadó? Mennyit lehet keresni, és házalni kell-e?
Nagyon közeli ismerősöm 1 évig volt P.T. az ING-nél.
Attól függ. Rengeted hideghívást kell indítani, hogy ügyfeleket szerezz. Ha szerencséd van, akkor hamar kialakul egy ügyfélkör. Ez azt jelenti, hogy ha benyalod magad valakinél, akkor esetleg ő továbbajánl ismerősnek.
Olyan is lehet, hogy a már meglévő ügyfeleket hívogatod különféle ajánlatokkal.
Mind a 2 kategóriában jutalékos a rendszer.
- válallkozói
- PSZÁF vizsga (több tízezer forint, ha van diploma akkor NEM KELL, bármilyen is az)
- kiváló kommunikáció
- tenyérbemászó pofa
- rámenősség
- türelem
Egyébként ez rátermettség kérdése. Ismerősöm 0-500.000 közt keresett változó volt.
Vállalkozóként minden hónapban be kell fizetni a járulékokat akkor is, ha O a bevételed.
Általában a cégek adnak telefont, de ez nem mindig van így. Sokat kell majd autóznod, vagy valahogy utaznod, sokszor pldául hiába.
Házalni akkor fogsz, ha már egy potenciális ügyféllel megbeszéltél egy időpontot.
Ezeket alaposan gondold át.
Szia,
remélem nem én törtem félbe a karriered :D
Abszolút nem lebeszélni akartalak róla, egyszerűen a szükséges kvalitásokat és feltételeket írtam le.
Egyébként én 2 hónapig próbálkoztam egy ilyen cégnél, nem ING, de rájöttem, hogy az általam felsorolt dolgok nélkül lehetetlen. Márpedig bennem nem voltak meg. Ismerősömben az ING-nél megvoltak. Vitte is valamire.
Szia!
Nem a válaszod miatt hátráltam meg, csak nem szeretnék az emberek pénztárcájában turkálni. Itt meg szerintem nagyon is kellene, ezenkívül nem vagyok egy "nyomulós" emberke, ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!