Miert van az, hogy felek utni?
hát én is voltam így! egész általánosban végig ez volt, és rájöttem, hogy nem attól félek, hogy megvernek, hanem attól, hogy mi lesz, ha én verem meg. Ha megérdemli, akkor megérdemli, szerintem ütögesd az arcát. A remegés, meg a gyomorban keletkező fura érzés végül is csak az adrenalintól van, ami stressz helyzetben szabadul fel az emberben, csak kell néhány alkalom, hogy megszokja az ember. Ha érzed a remegést, akkor a legjobb, mert akkor már elöntötte a testedet a felszabaduló adrenalin, ami rövid időre nagyobb erőkifejtést tud kiváltani az izmokban és jobb reakcióidőd lesz tőle. Ezt még biológiából tanultam. Miután ezt megtudtam, már én sem aggódtam, és egy bak cigányt vertem le az irodalom óra kellős közepén. hát igen. :)
most 21 vagyok, de már évek óta nem kerültem hasonló helyzetbe.
Sportolsz ember, tényleg lehet hogy van mivel ütnöd, de addig azzal semmire nem mész, ha nem ütsz, mikor kell.
.
"Reszketés =felszabaduló adrenalin= sorozat ütés az arcba"
.
ezt az összefüggést jegyezd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!