Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért törölnek egy olyan...

Miért törölnek egy olyan kérdést amiben egy filmnek a linkjét kértem?

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
a bejelentéseknél van egy ilyen, hogy ez nem kérdés, hanem kérés a válaszolók felé. na ezért.
2013. szept. 16. 16:11
 2/5 2xSü ***** válasza:
Illetve azért is lehet, mert a film szerzői joghoz fűződik, az illegális terjesztése törvénysértés, amihez a GYK nem szeretne ugye asszisztálni.
2013. szept. 16. 17:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, és azt miért amikor azt kérdeztem,hogy xy tankönyvnek van-e megoldókulcsa?
2013. szept. 17. 11:30
 4/5 2xSü ***** válasza:

Nos ez a kérdés már nem tűnik problémásnak. De lehet rosszul fogalmaztad meg a kérdést, és nem derült ki, hogy egészen pontosan mit szeretnél. Vagy nem a megfelelő mezőbe írtad a kérdés részleteit. Vagy a válaszoknál történt valamilyen szabálysértés. Esetleg a kérdést többször tették fel rövid időn belül. Még akár az is lehet, hogy rossz kategóriában tetted fel a kérdést, bár ilyen esetben inkább át szokták írni a kategóriát.

Mindenesetre ha írsz az info (kukac) gyyakorikerdesek.hu címre, leírva a regisztrációnál megadott email címed, a kérdésed minél pontosabb szövegét, valamint azt, hogy kb. mikor tetted fel a kérdést, akkor kapsz indoklást, hogy miért lett az adott kérdés törölve.

2013. szept. 17. 12:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a választ
2013. szept. 17. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!