Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Régóta szekálnak és még nem...

Régóta szekálnak és még nem unták meg. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Általános iskola 6. osztályban kezdődött az egész. Főleg két fiú volt a kezdeményező, de ugye amikor belemelegedtek a piszkálódásba többen is beszálltak.

Először azzal kezdtek szekálódni hogy vékony vagyok és hogy kicsik a melleim. Előszeretettel hozták fel órán is. Aztán jött a többi baromság. Idegesített és nagy szájú vagyok szóval rendre vissza szólogattam neki aztán rájöttem hogy csak olaj a tűzre és inkáb csöndben maradtam nem figyeltem rájuk. Egy ideig abbahagyták és haverkodtunk is - az egyikük szerelmes lett belém - aztán miután elballagtunk 8adikból megint kezdődött elölről. Lett egy barátom és kitaláltak róla és rólam mindenféle baromságot és elkezdték a faluba terjeszteni őket. Már mindenkitől barom dolgokat hallok vissza... Mit kéne tennem? Csak üljek és tűrjem? A szép szó nem segít...

2009. nov. 4. 18:28
 1/1 anonim válasza:
A fiúk piszkálódása tudod mit jelent..Jobb lenne, ha leülnél velük beszélni, hogy mit akarnak tőled, vagy miért terjesztenek rólad hülyeségeket, ha nem ismerik el, akkor gyávák. Ne foglalkozz az ilyenekkel, aki szeret téged, az tudja milyen vagy, ha pedig nem hagyják abba, akkor én a helyedben adnék nekik egy pofont. De ez már végső megoldás, és semmiképpen se a pasid intézkedjen ezügyben:)
2009. nov. 5. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!