Régóta szekálnak és még nem unták meg. Mit csináljak?
Általános iskola 6. osztályban kezdődött az egész. Főleg két fiú volt a kezdeményező, de ugye amikor belemelegedtek a piszkálódásba többen is beszálltak.
Először azzal kezdtek szekálódni hogy vékony vagyok és hogy kicsik a melleim. Előszeretettel hozták fel órán is. Aztán jött a többi baromság. Idegesített és nagy szájú vagyok szóval rendre vissza szólogattam neki aztán rájöttem hogy csak olaj a tűzre és inkáb csöndben maradtam nem figyeltem rájuk. Egy ideig abbahagyták és haverkodtunk is - az egyikük szerelmes lett belém - aztán miután elballagtunk 8adikból megint kezdődött elölről. Lett egy barátom és kitaláltak róla és rólam mindenféle baromságot és elkezdték a faluba terjeszteni őket. Már mindenkitől barom dolgokat hallok vissza... Mit kéne tennem? Csak üljek és tűrjem? A szép szó nem segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!