Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valakinek délutáni munkája?

Van valakinek délutáni munkája?

Figyelt kérdés
Szeretnék a főállás mellett is dolgozni, de azt csak délután tudnám végezni, mivel a főállásom napközben van. Van valakinek ötlete hogy milyen munkákat lehet délután csinálni? Persze ahova keresnek is embereket! Számvitel területén dolgozok. Elég fontos volna. :S
2009. nov. 4. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Én délutánra bevállaltam iroda takarítást..napi 1 óra..Mivel már lassan 3 éve csinálom(főállás mellett),most akar a főnök rábeszélni,hogy menjek házhoz is,mert páran az irodából megfizetnék ha az otthonukat is takarítanám hetente egyszer...Általában az ilyen munka így megy.Ismerős által...(bár még nem tudom,de nem szívesen vállalom,mert más irodában takarítani,és más valakinek a lakásába..)
2009. nov. 4. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!