Ki ismeri Brad Ross-t Jason Miles-t, kinek ismerős a ch. Soos@hotmail.com e-mail cím, valamint a Carl Rostron, Frieght 2 Europe Ltd név?
A napokban belefutottam egy csalássorozatba, a fent megírt urak és cég érintett a dologban? Interneten keresztül értékesítenek autókat, majd miután minden szerződési feltételnek megfeleltél lelépnek a pénzeddel és a megvett autót sem kapod meg. Más az angliai rendőrséggel felvettük a kapcsolatot, de ha valaki érintett hasonló ügyben, és a nevek mondanak nekik valamit azok jelentkezzenek, mert így összetudják vonni az ügyeket, és magasabb lesz a büntetési tételük is! Minden választ szívesen várok!
Nagyon köszönöm
Szia
Én pont most vagyok velük kapcsolatban, de nekem sem tetszik ez az egész amit művelnek. Még minidig van egy futó "projektjük" az apródon.
Mi a teendő ilyenkor?
Szia!
Ha nem akarod a pénzedet elveszteni, akkor gyorsan szállj ki az ügyletből, csalás az egész. Remélem még időbe vagy!!!
Milyen autó akartál megvenni, és főleg mennyiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!