Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az alábbi boltok közül melyik...

Az alábbi boltok közül melyik a színvonalasabb?

Figyelt kérdés
vidéki kisvárost képzeljetek el, kb 13ezer fős lakossággal kis cscsomópont a környékbeli falvaknak. van 3 Coop áruház, 1 Penny, 1 Spar, 1 CBA. Melyikbe érdemes járni szerintetek ami aránylag jó is de nem drága? azért mondom ezt mert a Spar azért drága a vetélytársakhoz képest, hiába jó a felhozatala. a Coop is egyre szemtelenebb trükköznek az árakkal pedig nincs olyan jó kínálatuk. talán a Penny tartja még magát valahogy de ott meg el nem képzelnétek milyen tömegnyomor, zsúfolódás, valósnak hitt akciók (amik sosem léteztek) megy. a CBA-ba nem szoktam járni mert eléggé kívülre esik. meyliket választanátok ti személy szerint bevásárlásokhoz?
2009. nov. 3. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Penny Market
2009. nov. 3. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Penny-t nem ismerem, de ez nem véletlen...

Szerintem a CBA a legolcsóbb a felsoroltak közül, Spar ugyan drágább egy kicsit, de nagyobb a választék. Coop pedig drága.

2009. nov. 3. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Én kizárólag SPARba járok. Eddig mindenhol csalódtam, ott még soha.
2009. nov. 3. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
CBA
2009. nov. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!