Miért van az, hogy ha felteszek itt egy kérdést, mindenki a google-t ajánlgatja?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 17:45
1/12 anonim válasza:
mert egyszerűbb oda beirni
pl a Himnusz értelmezés
google beirod hogy Himnusz és első találat
4/12 A kérdező kommentje:
jo én értem hogy egyszerűbb de ha egyszer én itt kérdezek vmit nem a google ra vagyok kiváncsi. :D
2009. nov. 3. 18:12
5/12 anonim válasza:
Azért mert Pl.: volt egy kérdező aki a Libri és az Alexandra nyitva tartására volt kíváncsi, és én is odaírtam hogy a Google a barátod, mert a legelső találatban megtaláltam rá a választ. Kb.: 5 percembe került. Egyszerűen b.szott lusta volt rákeresni.
6/12 anonim válasza:
Hát nemtudom.. írd be a google.ba és lehet hogy kapsz rá választ :D xd
7/12 A kérdező kommentje:
2009. nov. 4. 17:20
8/12 anonim válasza:
Szerintem akkor írnak ilyet egy kérdésedre, ha olyat kérdezel amit google-n is könnyen megtalálnál. Ha egy olyan kérdést teszel fel amire a google nem ad választ, vagy nem egyértelműt, akkor ha itt felteszed, senki nem fogja a google-t ajánlgatni! :)
9/12 anonim válasza:
Nem tudom. Talán ez egyszerűbb.
Én is néha ideges vagyok rajta, mikor megkérdeztem milyen lépései vannak az XY-nak ,erre bevágja, hogy vedd meg a könyvet, vagy járj tanfolyamra!
Csak valami ízelítőt szerettem volna pedig, hogy milyen gyakorlatok vannak. Egy videóra aztán rátaláltam egy másik barátom ajánlásával, és azt is simán lelehetett volna írni.
őrjítő tud lenni.
10/12 anonim válasza:
mert nem ismernek ,más keresőprogramokat.
egyébként, ha legközelebb mielőtt felteszel egy kérdést, előtte inkább beírod goggleba és ha ott nem kapsz választ csak akkor írod ki a kérdést, akkor valószínű nem lesz több ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!