Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor csinálni?

Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

Azt történt hogy feltettem ebben az egyéb/egyéb kategóriában egy kérdést, amiről tudtam hogy nem ide való, de ha nem itt teszem fel nem kapok választ...Ez volt a kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..

Amíg itt volt addig kaptam rá két remek választ, de még lett volna egy fontos kérdésem, fel is tettem kommentben, de mivel átmoderálták a programok kategóriába amit szinte senki nem néz, de válaszolni meg aztán tényleg ritka hogy válaszolnak, így az Istennek nem kapok választ, de valószinűleg nem is fogok...

Mit tegyek akkor ha van egy kérdésem, amit a saját kategóriájában nem válaszolnak meg, és én ezt előre tudom...? Mit tegyek? Úgyis átmoderálják...És a megmaradt kérdésem hogy tegyem fel úgy hogy meg is válaszolják...

Érdekes amikor az egyébben volt rögtön kaptam választ de a prograokban emg 1 nap alatt semmi...a válaszolók tudnak válaszolni, csak nem mennek be az adott témába...most mit tegyek?

2009. nov. 3. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Emeld ki a kérdésed.
2009. nov. 3. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
De ha úgyis olyan témában van amiben nem válaszolnak akkor minek?
2009. nov. 4. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
írd ki még 1x a kérdést vagy írj a szerkesztőknek hogy helyezzék át a kérdésed az előző kategóriába mert ahol van nem tudnak rá válaszolni.
2009. nov. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!