Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem érzem jól magam szép...

Nem érzem jól magam szép lányok társaságában. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, és 3x annyi fiunak tetszem én, mint azok a lányok, de ha vannak ott fiuk is, rosszul érzem magam, mert mindig az merül fel bennem, hogy most ők szebbek és én csak ott ugy vagyok.. Most megyek gimnáziumba, és nem szeretnék abba az osztályba járni, ahová felvettek, mert ismerek ott szép lányokat. sok fiu azt mondja, biztos hogy én vagyok a legszebb, de valamiért én nem leszek ettől egoista, és másokat szebbnek látok, és nem hiszem el hogy más meg engem lát szebbnek.. furcsa.. nem akarom magam szarul érezni az ilyenek miatt. Talán azt akarom, hogy csak én legyek a szép ?:S de nem hiszem. nem tudom, hogy mért érzem igy.. segítsetek :(
2008. júl. 2. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Most meg fogsz lepődni, de ez teljesen természetes, h ebben a korban, így érzel. Sőt mi több, majdnem minden lány érez hasonlót, van ki erősebben, van ki nem, vagy van aki észre se veszi mi a baja.

Ez már egy lépés, hogy ezt ilyen fiatalon felismerted. Na, akkor elkezdhetsz edzeni, hogy elfogadd önmagad is olyannak, amilyen vagy, és másokat is. A rivalizálás egészséges, de csak egy szintig. Egy szinten túl már nem az. Aztán. Lassan majd rájössz, hogy az életben sokkal fontosabb dolgok is vannak, sőt. Az hogy most ez téged ennyire foglalkoztat, a koroddal jár, de most hogy ezt észrevetted, hajrá: vedd észre a világ apróbb, nagyobb, fontos és csodás dolgait, fogadd be a külvilágot, építsd önmagad, és próbáld a figyelmed a külsőségekről a belső világ felé fordítani. Sok sikert hozzá:)

2008. júl. 2. 18:49
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, ez volt eddig az összes kérdésem válaszai közül a leghasznosabb.
2008. júl. 3. 20:32
 3/5 anonim válasza:
100%

Sugallsz némi önbizalom hiányt. Szerintem igyekezz jó társaság lenni, attól függetlenül, hogy kik vannak körülötted, avagy olyan emberek társaságát keresd, akik között jól érzed magad...

Egyébként az egoizmus (ego=ÉN, egoizmus,egoista= ÉNKÖZPONTÚ(SÁG)) leginkább önzőséget jelent, amit viszont kizár a önbizalom hiány...

2008. júl. 3. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én is érzek így néha, amikor a bírátnőimmel vagyok. Meg azt is, hogy nem vagyok elég csinos. De utóbbi miatt elég dühös is avgyok a világra, mert nem igaz, hogy 171 cm-esen és 56 kg-osan állandóan küzdenem kell, hogy jobb legyen az alakom. Na mindegy. Szoktam magamnak racionális érveket mondani, hogy ha megnézem, nekik még pasijuk sem volt, nekem meg most is van, már egy éve. Ennek ellenére mégsem érzem túl szépnek magam...ez van, próbálom elfogadni magam.

16 éves lány

2008. júl. 4. 11:37
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem is ugyanez van.
2008. júl. 5. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!